Evenimente Clubbing: SUMMER SET 2010

0
605

Daimon Concert Lounge

Fie ca am petrecut o vara la terase, pe plajele insorite sau la festivaluri, e timpul sa ne strangem din nou la Daimon pentru o ultima nebunie de week-end cu muzica de exceptie! Nu poti incepe scoala cu spor daca nu esti prezent la Nights.ro Summer Set 2010 pentru o ultima distractie care sa isi aduca aminte de aceasta vara minunata! Doua nopti pline cu DJ romani de top si un invitat special: Alex Niggemann, din Germania. Vino pe 10 si 11 septembrie la Daimon Club sa inchei vara 2010 aaa cum se cuvine, in ritm de dans, cu toti prietenii in jur!

Vineri, 10 septembrie, te intampina cu multa caldura cei mai buni DJ romani, cei care au spart orice record în aceasta vara: Optick, Adrian Eftimie, Rosario Internullo si Kool. Un careu de asi de neegalat! In warm-up vor mixa Mahony si doi DJ promitatori, Deef Tongue si Octav Paul.

Sâmbătă, pe 11 septembrie, germanul Alex Niggemann tine capul de afis, secondat de fenomenalii Livio & Roby, precum si de alti doi DJ si producatori romani foarte apreciati: Ali Nasser si Dan Andrei. Warm-up-ul va fi asigurat de Oliviu.

Nascut in Dusseldorf, Alex Niggemann este un DJ si producator cu pregatire muzicala, cantand la pian cand era mic, si rafinandu-si urechea cu diverse cursuri si experiente de productie muzicala in studiouri din Berlin. Primul sau succes comercial a fost lansat la Get Physical in 2006 si, de atunci, germanul e de neoprit. Ultimul sau EP se numeste "Take control and use me", include un remix Matthias Tanzmann si a fost lansat in iulie la label-ul Supernature!

Romania este o destinatie care i se potriveste perfect lui Alex Niggemann, de fiecare data cand a venit aici trezindu-se in centrul unei petreceri extraordinare. Cel mai elocvent exemplu este partyul aniversar djsuperstore din februarie din Kristal, unde, alaturi de Bill Patrick, a facut unul din cele mai bune seturi ale anului 2010. De asemenea, Alex Niggemann incheie o vara 2010 excelenta in Romania, dupa ce va fi mixat la Kudos Beach si la redeschiderea clubului Krypton, din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here