Evenimente Clubbing: Solar Disco Showcase @ Popa Nan 82

0
442

Strada Popa Nan 82

4play & The Bubble prezinta:

SOLAR DISCO SHOWCASE

vineri, 26 noiembrie 2010 @ Popa Nan 82

Lineup:

Rodion & Hugo Sanchez aka Alien Alien (Gomma Records, Solardisco Recordings, Italia)

Live:

Maelstrom (Solardisco Recordings, Eskimo, Mindless Boogie, UK)

Logan (Haules Baules, Romania)

Tazu (The Bubble, Romania)

Visuals by:

HD 59686

Acum aproximativ 4,56 miliarde de ani, colapsul gravitaţional al unei mici părţi dintr-un nor molecular gigant a dat naştere la ceea ce numim azi Sistemul Solar. Acum aproximativ 2 ani, colapsul emoţional al unui mici părţi din Glasgow, Scoţia, a dat naştere casei de discuri Solardisco.

Prea multă vreme, oamenii au crezut că Pământul e plat şi că stă nemişcat în centrul Universului. Prea multă vreme, oamenii au crezut că sunt buricul Pământului. Prea multă vreme, buricul a fost acoperit şi dansat. The Bubble şi 4Play, sprijiniţi de Grolsch, vă cheamă la descoperirea şi descentralizarea buricului într-un spaţiu cosmic de lângă Hala Traian, pe strada Popa Nan nr. 82. Vălul ignoranţei privind sistemul Solardisco trebuie să cadă!

RODION (Ed Cianfanelli) vine de la unul dintre cele mai reputate label-uri germane, Gomma Records, din care mai fac parte artişti ca Who Made Who, The Phenomenal Handclap Band, Moullinex, Mustang, Golden Bug sau Diskokaine. Pe lângă release-urile Gomma, italianul a produs recent şi sub eticheta Eskimo, o altă casă de discuri titrată a Europei.

myspace.com/r0d10n

Alături de amicul său HUGO SANCHEZ (Ugo Malatacca), Rodion a început recent o colaborare cu label-ul Solardisco din Glasgow, prilej numai bun să ne arate valenţele lui house şi deep disco. Cei doi italieni vin în premieră la Bucureşti pe 26 noiembrie şi vor oferi, deghizaţi sub aka-ul Alien Alien, un live set frenetic, în acorduri de chitară, clape, synth-uri şi voci, într-un stil ce poate fi cu greu redus la italo disco, electro, indie sau house.

myspace.com/ugosanchez

MAELSTROM (Paul Gordon), fondator şi proprietar al Solardisco Recordings, vine din Glasgow, Scoţia. Face parte dintr-un grup de artişti britanici recunoscuţi pentru înclinaţiile lor spre classic, deep & nu disco. Până să-şi înfiinţeze propria casă de discuri, Paul a produs pentru label-uri apreciate internaţional precum Eskimo sau Mindless Boogie. Se declară influenţat de artişti ca Giorgio Moroder, Patrick Cowley, Metro Area, Daniel Wang, Todd Terje.

soundcloud.com/maelstromdoesdisco

LOGAN (Logan Fisher), un londonez "rătăcit" prin Bucureşti în ultimii 5 ani, fin cunoscător al nişei româneşti de muzică rară, vine ca o completare firească la trioul internaţional din main act, cu atât mai mult cu cât este prieten vechi cu scoţianul Maelstrom.

www.haulesbaules.com

La numai 20 de ani, TAZU este în acelaşi timp o promisiune şi o confirmare, o apariţie proaspătă de care scena de muzică electronică din România are, mai ales în ultima vreme, mare nevoie.

soundcloud.com/tazu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here