Evenimente Clubbing: Neo @ The Ark

0
657

The Ark

Trupa Neo (Budapesta, Hu) va sustine in premiera doua concerte de club in Romania. Acestia urca pe scena alaturi de Grimus la Cluj-Napoca in Irish&Music Pub pe data de 5 mai si la Bucuresti in clubul The Ark pe 6 mai.
Neo este cunoscuta deja publicului romanesc de la cele mai mari festivaluri de muzica din tara Best’Fest si Peninsula, in special fanilor electro si pop-rock.
In parcursul lor de 12 ani au inregistrat 4 albume, 11 single-uri si nenumarate remixuri, iar in Ungaria sunt castigatori ai premiilor de “Trupa anului”, “Videoclipul anului”, “Soundtrack-ul anului”.
II stiti si de pe coloana sonora a mult aclamatului film “Kontroll” regizat de Nimrod Antal, albumul cu muzica originala fiind distribuit in toata Europa de Warner Music.

Influentele lor variaza de la album la album, in momentul de fata sunetul lor fiind undeva intre Depeche Mode, Kraftwerk, Cut Copy, sau IAMX.
Stilul lor eterogen se adreseaza unui public eclectic: de la ascultatori de rock, trecand prin muzica electronica, pana la muzica de club.

Un punct de referinta in cariera lor este participarea constanta la Sziget alaturi de nume precum Placebo, Offspring, Snow Patrol, Lily Allen, Buena Vista Social Club, Fatboy Slim etc.
Invitati speciali in deschiderea celor doua concerte sunt Grimus, una dintre cele mai active trupe de pe scena romaneasca de rock alternativ.
Ca de obicei acestia pregatesc publicului multe surprize pentru cele doua evenimente.

Joi, in clubul Bucurestean Front/The Ark concertul va fi precedat de o proiectie a filmului Kontroll in prezenta celor de la Neo.
Bilete se pot cumpara in curand din librariile Carturesti din Bucuresti la pretul de 30 RON si la intrarea la concert la pretul de 40 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here