Evenimente Clubbing: Johnny D @ Cafe Cinemateca

0
329

Cafe Cinemateca

Tineri tovarasi de breasla am deosebita placere de a va anunta ultima mare petrecere inainte de 1 mai, ce se va intinde pe durata a 16 ore incluzand after-ul. Rising Underground il aduce in tara pentru aceasta ocazie pe nimeni altul decat germanul originar din Eritreea – Johnny D , pe numele sau adevarat Johannes Debese, alaturi de compatriotii nostril Krize, Primary si Zotist de la Sunrise.

Figura marcanta a house-ului german, Johnny D are ca home label Oslo Records si a mai lansat la case ca Cecille, 8bit si Safari Electronic. La fel ca toate numele mari a reusit cu success sa isi creeze un stil aparte, inconfundabil ce combina ritmul impulsiv cu elemente de percutie si sample-uri vocale.

Zaiafetul va incepe pe data de 16 aprilie la ora 22.00 intr-o locatie cel putin speciala si anume Café Cinemateca aflata pe strada Eforie nr. 2, vis-à-vis de Politia Capitalei.

Rising Underground un nume relative nou in sfera clubbing romaneasca este un brand tanar, in plina ascensiune ce isi propune sa aduca pe aceeasi scena nume mari ale scenei internationale alaturi de tinere sperante ale scenei autohtone spre bucuria noii generatii de romani dornici sa petreaca.

Intrare: 20 lei pana la 00:00 / 30 lei dupa 00:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here