Evenimente Clubbing: John Digweed @ Kristal Glam Club

0
427

Kristal Glam Club

KRISTAL GLAM CLUB proudly presents

JOHN DIGWEED

Warm up: Chriss & Mahony

Vineri 5 Noiembrie

John Digweed revine in Kristal Glam Club, vineri 5 Noiembrie!

V-ati intrebat probabil de ce am luat pauza o saptamana. Let us clear that picture: Revenim la forma care va place atat de mult! Design-ul care a consacrat Kristal in topul celor mai tari cluburi din lume revine in noua locatie de pe sos. Pipera 48.
Vineri, 5 Noiembrie ne asteapta o petrecere incredibila, o noapte lunga, asa cum am mai trait si la celelalte vizite ale artistului britanic in Kristal Glam Club.
John Digweed este unul dintre cei mai cunoscuti DJ din de Marea Britanie, evolutia muzicii electronice din ultimii ani fiind strans legata si de cariera acestuia. Debutul sau a avut loc la o varsta foarte frageda (15 ani) in …Hastings, Anglia, in lumea acid-house-ului. De la acea data a inregistrat o continua crestere in lumea muzicii electronice, top-ul fiind atins in 2001 cand a fost votat Number 1 DJ de catre “autoritatea suprema” in materie – revista DJ Magazine. Din acel moment Digweed a ramas o prezenta constanta in topul preferintelor criticii si al publicului. John Digweed este nu numai DJ, vasta sa experienta dand nastere unui produs numit Bedrock, sub aceasta titulatura fiind reunite o casa de discuri, un studio de productie si o agentie de promovare.
Printre realizarile sale se numara si un show radio, de success mondial, difuzat in Marea Britanie de radio Kiss 100: Transitions by John Digweed!
Filmul Groove i-a adus deasemenea recunosterea mondiala, iar hit-ul Heaven Scent, parte a primei compilatii Bedrock, a devenit un imn pentru intreaga comunitate clubbing.

Vineri 5 Noiembrie o sa ascultam live un set extraordinar, pentru ca John Digweed este cu siguranta un dj extraordinar!

Kristal Glam Club!
Let us entertain you!

Kristal Glam Club:

Soseaua Pipera 48

Info & rezervari: 0040722.795.184

www.clubkristal.ro

http://www.myspace.com/club_kristal

Bilete:

In avans 30 ron: www.biletoo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here