Evenimente Clubbing: I Blame Coco @ The Ark

0
423

The Ark

I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, va concerta pentru prima dată la Bucureşti în The Ark Underground, pe 5 noiembrie, în cadrul unui eveniment organizat de The Ark şi susţinut de Emagic.

Fiica celebrului Sting şi a actriţei Trudy Styler, Eliot Paulina Sumner este vocea inconfundabilă din spatele proiectului I Blame Coco. Paulina, poreclită "Coco", a crescut în Anglia, descoperindu-şi veleităţile artistice încă din copilărie. La 15 ani compunea deja, iar la 17 ani semna un contract cu Island Records. Din cele câteva zeci de piese compuse până la acel moment, au fost alese 11 pentru a fi incluse pe primul său album, "The Constant". Fascinată de muzica suedeză, Coco Sumner a cooptat-o într-un duet pentru single-ul "Caesar" pe Robyn, piesa fiind lansată oficial chiar la începutul acestui an.

"Părinţii te învaţă cum să vorbeşti şi probabil este normal să găseşti similarităţi între mine şi tata. Suntem apropiaţi, dar nu vreau să spun mai mult de atât", declară Coco Sumner, hotărâtă să-şi facă loc sub reflectoare prin eforturile proprii.

Muzica pare să nu fie unica ei pasiune, Coco reuşind să îmbine cu succes concertele şi sesiunile de studio cu cariera de model şi scurte apariţii în producţii cinematografice.

I Blame Coco va concerta la Bucureşti pe 5 noiembrie, la The Ark, biletul pentru concert costând 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here