Evenimente Clubbing: Easter Party @ Kristal Glam Club

0
838

Kristal Glam Club

Julian Chaptal soseste in premiera in Romania, invitat sa mixeze la urmatorul eveniment Nights.ro, alaturi de Negru si Aeromaschine, duminica, 4 aprilie 2010, la Kristal Glam Club.

Anul acesta va invitam sa petreceti Pastele cum se cade (sau cumsecade?) si abia dupa ce v-ati linistit si ati scapat de masa in familie, sa dati la schimb traditionalele oua de Pasti pe cele un pic mai zvapaiate, pe care sigur le-ati remarcat si de pe posterul alaturat.

Cu alte cuvinte, mai toti s-au inghesuit sa faca petreceri sambata, noi va asteptam DUMINICA – sa sarbatorim impreuna Pastele si sa ne bucuram la maxim ca a doua zi n-avem NIMIC de facut. Ce poate fi mai bun decat o prima zi libera legala din acest an, pe care sa o folosim asa CUM VREM NOI ?

Nimic nou pana acum, sa nu credeti cumva ca am reinventat roata… Modelul evenimentelor de Pasti organizate duminica, in a doua seara vine din strainatate – doar ce am publicat doua stiri cu artisti romani care mixeaza la Matter in Londra sau Sobha in Catania, tot pe 4 aprilie. Si cum modelele bune trebuie urmate, si in Romania se intampla acelasi fenomen, un bun exemplu fiind 12 Hours Dance Marathon de la Bacau, care incepe duminica dupa pranz si tine pana luni.

Si cum ne place sa ne dam rotunzi, ne-am gandit sa adaugam un pic de savoare acestor Sarbatori, si dupa indelungi cautari, am definitivat un line-up care propune un nume nou, despre care cu siguranta veti mai auzi : JULIEN CHAPTAL, alaturi de doi baieti cu suflet mare, Aeromaschine, in warm-up, laudat inclusiv de Nikki Wright (Global Publicity) pentru prestatia sa de la Nights.ro Awards 2010, si de Negru, un excelent producator si un DJ-mare-maestru international deja, judecand dupa participarea sa la Red Bull Music Academy din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here