Evenimente Clubbing: Easter Party @ Cabaret

0
352

Cabaret

House fin, de cea mai buna calitate! Asta ti se pregateste anul acesta, de Paste.

Federico Molinari, Pedro si Priku sunt ingredientele unei petreceri pe care nu o vei uita mult timp. Un mix uluitor de sunete si emotii, o calatorie muzicala rar intalnita. Nu o rata!

Nascut in Buenos Aires, Argentina, Federico Molinari este un artist ale carui radacini latine sunt din plin prezente in muzica sa. Intre timp s-a mutat in Frankfurt, devenind astfel rezident al Timewarp Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri indoor din Europa, unde a pus muzica alaturi de nume celebre ale scenei ca Luciano, Ricardo Villalobos, Steve Bug si multi altii. Are propriul label, Oslo Records, cu excelente productii personale si ale unor artisti consacrati. Federico este tipul de artist care prin prestatia sa este unic si rar de intalnit, toate acestea datoranduse provenientei sale dintr-un cerc format din exponenti faimosi ai muzicii electronice. Are un instinct nativ de a simti muzica buna, de aceea o petrecere cu el inseamna mult vibe pozitiv cu piese fine.

Pedro si Priku nu mai au nevoie deja de nicio prezentare. Cu totii am prins in ultimii ani multe dimineti pline de muzica buna si bucurie datorita lor.

Te asteptam Sambata 3 aprilie @ Cabaret Events Hall – str. Glodeni nr. 3, complex Pescariu.

Intrarea interzisa persoanelor sub 18 ani. Info si rezervari 0728.218.888.

Intrare: 20 lei pana la 00:00 / 40 lei dupa 00:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here