Evenimente Clubbing: Circus w/Felix Dickinson, Khidja @ Fratelli Espresso Bar

0
763

Fratelli Lounge Bar

Circus presents:

@ Fratelli Espresso Bar

Nicolae Golescu 5, Bucuresti

FELIX DICKINSON

KHIDJA

28.IAN.2011

Incepem 2011 cu un mic party de incalzire, la Fratelli Expresso Bar aka Fratelli mic, acolo unde ne-am si despartit anul trecut, avandu-i acum ca invitati pe Felix Dickinson si Khidja.

Felix Dickinson sau "Foolish" Felix e un tip a carui marca personala este dragostea pentru partyuri si DJing, si mai ales faptul ca a fost implicat in foarte multe eventuri: de la cele mai mici la cele mai mari. Felix face parte din generatia aceea a scenei britanice care a cunoscut libertatea marilor rave-uri inainte de scoaterea acestora in afara legii: Dickinson a organizat primul sau rave la varsta de 20 de ani, avand ca invitati si participanti 4000 de oameni timp de 4 zile… Asa cum se spune in toate biografiile lui de pe net, daca unii nu il stiu e din cauza multelor nume sub care a produs muzica; insa la o privire atenta fiecare DJ descopera ca are cel putin o piesa purtand semnatura lui Felix Dickinson in playlist.

Cu Felix Dickinson si cosmicosolarii Khidja ne continuam si anul acesta seria de intalniri cu DJ si artisti care aduc un good vibe original si originar, o energie din alte lumi, tipi trecuti prin multe stiluri de muzica, care au crescut impreuna cu scena de electronica: in aceeasi formula de afinitati sonore intre ce pun ei, ce pun ai nostri si ce ascultam toti.
Si bineinteles ca pastram acelasi standard cvadruplu cu care speram ca v-ati obisnuit: good music, nice people, good cocktails, nice place.

_____________________________________________

Program

Khidja – 22:00 – 02:00 (http://www.facebook.com/khidja.official)
Felix Dickinson – 02:00 – 05:00 (http://soundcloud.com/felix-dickinson)

soundcloud.com/felix-dickinson / facebook.com/khidja.official

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here