Evenimente Clubbing: Chestionabil 10

0
576

Muzeul de arta contemporana Bucuresti

Daca mai trebuia o dovada ca de ceva ani muzica electronica se consuma „con Chile”, iata ca dupa patriarhii techno Villalobos si Luciano cu origini in aceasta tara, il avem si pe Nicolas Jaar, un DJ si producator wunderkid rezident in New York care isi construieste indemanatic un stil foarte personal.

Si daca ceilalti chilieni au dat tot din ei spre glorificarea minimal-ului si sunetelor aseptice de club, tanarul Nicolas aduce melodicitatea si „jar„-ul sentimental inapoi pe dancefloor. Sound-ul lui accesibil dar plin de layere rafinate impregnate de melancolie si percutii sofisticate l-au facut starul cunoscutului label newyorkez Wolf + Lamb iar prestatiile sale live l-au cocotat pe locul 2 in topul Resident Advisor de anul trecut. ”Time for Us” a fost una din cele mai obsedante piese in urechile pasionatilor de muzica de pretutindeni.

Inainte sa-si lanseze albumul sau de debut in februarie in care ne intreaba candid “How can you talk about a landscape without showing the sky and the earth?", Nicolas este invitatul nostru pe 21 ianuarie si garantia unui Joint special

Aeromaschine

NICOLAS JAAR – live

Cos Mir

intrare: 30 de lei

Atentie! Intrarea se face in limita capacitatii !

Nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here