Evenimente Clubbing: Blanoz & East Roots @ Fabrica

0
524

Fabrica

Acest sfarsit de saptamana se lasa cu distractie si muzica buna pana-n toiul diminetii.

Club Fabrica v-a pregatit o combinatie unica de stiluri muzicale intr-o singura noapte racoroasa, dar carecontopita cu putin alcool, dans cat cuprinde si multa voie buna sa ne faca sa trecem cu bine peste iarna care se asterne cu pasi rapizi.

Regula de baza a serii: intra cine vrea, scapa cine poate.

…Va asteptam !!!

BLANOZ:

Trupa Blanoz s-a nascut din dorinta unor tineri muzicieni de a face si a promova un altfel de gen muzical, unul distinct dintre cele deja existente pe piata noastra. Fiind una dintre cele mai reprezentative formatii din underground-ul romanesc, acestia activand inca din 2002,fiecare concert este de fiecare data conturat ca fiind unic in ceea ce priveste atmosfera, publicul si distractia incinsa. Stilul muzical al trupei adoptat de baieti este un amestec de ritmuri actuale de tip urban,cum ar fi Drum’n Bass, Hip-hop, Trip-hop, Breakbeat, Ragga, intre altele, cu un mesaj responsabil si constient.

Dupa succesul inregistrat in "The Live Drum&Bass Tour 2008" alaturi de B.A.U., lansarea videoclipului "Jumatate tu, jumatate nu" si participari la Park Fest si Iarmaroc Fest 2009, BLANOZ se intoarce la Cluj-Napoca, unul din orasele cu cei mai multi sustinatori ai acestui proiect!

www.blanoz.com

www.myspace.com/blanoz

East Roots:

Colectiv infiintat in 2009 ce promoveaza stilurile muzicale: reggae, ragga,ska new roots, dancehll, dub, jungle, drum & bass, dubstep, avandu-i ca actori principali pe East Roots Live Band: -Mistah B(Vocal), -Mihai Para(Tobe), -Laurentiu Iftene(Bass si Sitar), -Cristi Scurtu(Chitara), Adelin Dragu(Percutie si Nai).

Underground inventive, overgroud offensive : Instrumentistii propaga stilul lor, care este variat,si impaca atat genurile old school ale muzici reggae,cat si sunetele electronice. “Familia” East Roots se bazeaza pe vibratiile pozitive ale muzicii,ce vor sa denunte si sa goneasca realitate unei sociatati gri, monotone, bazata pe imoralitati si aparente.

So ,put on your dancing shoes and come party!!!

www.eastroots.ro

www.myspace.com/eastroots

Daca nu ne credeti, va puteti convinge Vineri, 05 Noiembrie, la Fabrica.

Prezenta obligatorie!

INTRAREA 10 LEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here