Evenimente Clubbing: Benny Page, Trolley Snatcha, Matze, Mighty Boogie @ Arenele Romane

0
546

Arenele Romane

BENNY PAGE (Digital Soundboy / UK)

TROLLEY SNATCHA (Dub Police / UK)

———————————————–

Sambata, 4 decembrie 2010

Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe 4 decembrie, la Arenele Romane, va avea loc ultima petrecere de anul acesta marca Arena DNB. Evenimentul, care celebreaza si 2 ani de petreceri Arena dnb, va fi gazduit de 2 artisti britanici, BENNY PAGE si TROLLEY SNATCHA.

Alaturi de ei vor fi romanii Matze cu un set audio video special si Mighty Boogie, jucator de seama in scena dubstep din Romania. De visuals se vor ocupa baietii de la VEDEM.

Benny Page este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dj si producatori de drum&bass din Anglia care, cooptat de Shy FX, a lansat productii sub labelul Digital Soundboy. In 2008, artistul invitat de arena dnb la Bucuresti, a castigat titlul de „Best Breaktrough DJ”, oferit de Drum & Bass Awards.

Trolley Snatcha este un reprezentant de seama al miscarii dubstep din Marea Britanie, aflat in premiera in Romania. A atras atentia ca producator inca de la inceput, dar a explodat in scena de muzica de dans odata cu alaturarea la casa de discuri condusa de Caspa, Dub Police. De atunci a reusit sa convinga si ca dj, reprezentatiile lui in fata oamenilor devenind aproape la fel de impresionante cum sunt piesele produse.

Amandoi artistii straini invitati si-au construit reputatia pe ringul de dans si tot acolo vom vedea de ce presa de specialitate din Anglia se refera la ei ca legendarul Benny Page si spectaculosul Trolley Snatcha.

Intrare:

20 lei in avans la Base sau The Kitchen

30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here