Evenimente Clubbing: Basics 001

0
388

BASE

BASE CAFE & TERRACE (Str. Sepcari 22 – la parterul BASE Shop / ex-Jukebox / in spatele Hanului Manuc)
SAMBATA – 29 MAI – 23:00
INTRARE LIBERA

BASICS 001
THE REGULAR NICHE CLUBNIGHT

SPECIAL GUEST:
ALEXANDRU JIJIAN (Mango)

HOST:
TONÉ (Hey! Events, Dubstep.ro)

___________________________

Continuam. Test Session asa cum am spus si la momentul respectiv a fost doar un pilot. Seria BASICS va continua ideea de clubnight pe care am propus-o, in acelasi spirit.

Vrem sa fie clara directia clubnight-ului asa ca vom incerca sa explicam cat mai pe larg obiectivele mai jos:

BASICS in music: Genuri muzicale fresh, de nisa sau avantgarda, fara o reprezentare la nivel larg sau crowd-uri numeroase in Romania. Ramuri Techno / House / Experimental / Garage / UK Funky / Post-Dubstep si lista poate continua.

BASICS in space: Spatiul constant de desfasurare va fi asigurat de cafeneaua (si terasa – pe timp de vara) BASE din centrul istoric al capitalei – Str. Sepcari 22. Capacitate cafenea – aproximativ 100 de persoane.

BASICS in time: Frecventa evenimentelor din cadrul clubnight-ului va fi de o editie pe weekend la 2-4 saptamani. Evenimentele vor incepe la ora 23:00 si se vor incheia la ultimul(ii) client(i).

BASICS in artists: Seria va avea ca invitati unul sau doi DJ / producatori / artisti / performeri la fiecare editie carora li se vor alatura rezidentii clubnight-ului. Oamenii pe care ii veti vedea la pupitru in cadrul seriei va asiguram ca au ceva de spus in materie de muzica. Mai multe veti vedea si intelege la fata locului.

BASICS in people: BASICS nu are nici-o legatura cu nici-un alt aspect al fenomenului de clubbing inafara de muzica si ne asteptam ca si motivele pentru care luati parte la evenimentele in cauza sa fie de aceeasi natura. Intrarea va fi libera la marea majoritate a evenimentelor sub titulatura BASICS. Daca ai peste 18 ani te asteptam la party. Daca ai sub 18 ani poti veni insotit de un adult insa nu iti vom vinde alcool si produse din tutun.

BASICS in vibe: Ne place muzica. Va place muzica. Iar la BASICS ne manifestam ca atare. Daca iti place ce auzi te invitam sa dansezi, fluieri, strigi sau aplauzi pe dancefloor-ul amenajat in cafenea. Daca iti place ce auzi insa nu esti o fire care se exteriorizeaza avem pentru tine terasa si locuri in cafenea unde poti sta jos la o poveste.
Vrem totusi sa iti aducem aminte capacitatea indoor de 100 de persoane si cu totii stim ca petrecerile cu astfel de crowd intr-o atmosfera cum e cea de la BASE sunt mereu cele mai faine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here