Evenimente Clubbing: Base Party @ Base Cafe

0
389

BASE

BASE PARTY
powered by BASICS

VINERI – 22 OCTOMBRIE 2010 – 22:00
BASE CAFÉ (Str. Sepcari Nr. 22 – in centrul istoric, in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA / 18+

ADDO (BaMSe – Tg. Mures)
TOMASAN
VJ AARON

Continuam seria BASE Party cu o editie powered by BASICS.

Headliner-ul serii vine de la mare departare, tocmai din Targu Mures si este jumatate din crew-ul BaMSe, alaturi de Dan Bazix – crew care poate fi tras la raspundere pentru cele mai tari petreceri de muzica electronica din Mures si nu numai. L-ati ascultat de nenumarate ori in majoritatea cluburilor care conteaza in tara, la festivaluri ca Peninsula Felsziget, Get Out! sau TMBase, alaturi de headlineri grei ai scenei Drum&Bass si nu numai. Timpurile s-au schimbat ceva iar ADDO se prezinta la BASE Cafe cu noul sau sound four-to-the-floor & House care a demolat efectiv deja un numar serios de dancefloor-uri din tara. No joke!

Alaturi de Addo il gasim si pe unul din cei mai activi DJ din Bucuresti. Il cunoasteti deja foarte bine si nu mai are nevoie de prezentari aditionale. TOMASAN se ocupa de warm-up Vineri la BASE Cafe.

Si pentru ca dupa parerea noastra componenta vizuala e cel putin la fel de importanta ca cea muzicala avem si un VJ fresh fresh fresh pe scena care promitem ca va va depasi asteptarile. VJ AARON isi pune amprenta pe cele 3 ecrane de proiectii si 2 LCD-uri la acelasi party!

Big night ahead! Va asteptam Vinerea asta pe 22 Octombrie la BASE Cafe pe Str. Sepcari 22 in centrul istoric. Intrarea este libera!!! iar accesul este permis persoanelor peste 18 ani. Shot-urile de Jagermeister din partea casei nu vor lipsi nici de data asta!

Prezenta obligatorie!

Crack your head! You’re welcome!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here