Europa Group se extinde în forta pe segmentul “Food&Bar”: O noua lansare- Trattoria Fedelini

0
454

Bucuresti, 31 martie 2010- Europa Group, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, lansat recent pe segmentul “food & bar”, deschide a doua unitate in acest domeniu- Trattoria Fedelini, situata in centrul capitalei.

“In urma cu cca doua saptamani am lansat Dirty Harry’s Irish Pub, care a marcat intrarea Europa Group pe segmentul <<food & bar>>, pe care il consideram a avea un mare potential in Bucuresti, in special in Centrul Vechi si zonele adiacente acestuia. Europa Group se extinde pe acest segment, de aceasta data cu o unitate cu un specific diferit- o trattorie dezvoltata sub un brand propriu – <<Fedelini>>”, a aratat Daniel Ticu, Director Divizie “Food& Beverage” Europa Group.
Trattoria Fedelini este situata pe str. Academiei, fiind pozitionata strategic langa Centrul Vechi al Bucurestiului si, respectiv, unul dintre bulevardele principale- Regina Elisabeta, foarte aproape de Piata Universitatii. Trattoria Fedelini are o suprafata de 250 metri patrati si este dezvoltata pe trei nivele, avand 160 locuri disponibile.
“Am ales pentru a doua locatie specifiul de <<trattorie>> intrucat studiile de piata ne-au aratat <<apetitul>> romanilor atat pentru acest concept, cat si fata de meniul si bauturile specifice. <<Fedelini>> este un brand propriu care va reflecta ambianta calda si primitoare a trattoriilor pe care le regasim in Italia. Ne adresam in primul rand persoanelor care lucreaza in zona si care vor putea servi pranzul la Fedelini sau, dupa program, se vor opri la noi pentru o cina <<ca in Italia>>. in plus, desigur, vizam si alti consumatori dornici de o mancare italieneasca veritabila, un vin bun si servicii impecabile, atat in cursul saptamanii, cat si in weekend-uri”, a precizat Daniel Ticu.
Trattoria Fedelini se va distinge in primul rand prin serviciile rapide, intrucat “persoanele care vin pentru a servi pranzul au la dispozitie un timp extrem de limitat- pauza de masa”. “Promitem sa avem doar personal care priveste spre consumatori- si la propriu si la figurat- si nu care se uita <<in podea>> pentru a nu fi <<deranjat>> de clientii care doresc sa comande sau sa achite nota de plata… Vom avea un timp standard de servire la masa, eliberare a notei de plata etc, iar colectivul va trebui sa se incadreze in aceste norme. Preturile vor fi, in general, medii, dar servirea va urca la standarde de sase stele”, a subliniat Daniel Ticu.
Planul de business al Europa Group prevede pentru anul in curs deschiderea a minim sase locatii pe segmentul “Food&Bar”, Dirty Harry’s Irish Pub si Trattoria Fedelini fiind primele de pe aceasta lista. Europa Group opereaza prin divizia proprie locatiile deschise, in aceasta categorie urmand sa intre si unitatile de profil din hotelul Europa Royale.

 

***

Despre Europa Group

Europa Group este un important dezvoltator regional, cu sediul central la Vilnius, in Lituania. Fondata in anul 2000, Europa Group Investment activeaza pe doua segmente principale: dezvoltare si administrare hoteliera si, respectiv, dezvoltarea de proiecte imobiliare. in anul 2010, Europa Group a lansat  o noua  linie de business- “food&bar”, prin care va detine si va opera locatiile respective.
in Romania, Europa Group detine in portofoliul sau de investitii mai multe proiecte rezidentiale – intre care Brilliant Condominium, City Center etc  si o cladire istorica- in curand un hotel de patru stele, Europa Royale Bucharest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here