Esti interesata de cariera si antreprenoriat? Participa gratuit la conferinta „Femei de cariera” – editia a VI-a

0
1169

Daca vrei sa iti imbunatatesti sansele de a avea o cariera asa cum ti-o doresti sau esti interesata de antreprenoriat, vino la a VI-a editie a conferintei Femei de cariera. Speakerii invitati ti-au pregatit subiecte interesante, ca de fiecare data, dar si ponturi si idei care sa te ajute pe plan profesional.

Conferinta are loc pe 23 noiembrie (miercuri), la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 9.30. Detalii despre locatie si inscriere gasesti in pagina evenimentului: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-23-noiembrie-2016-editia-vi.

Nadine (vedeta TV si speaker motivational), Gabriel Dinu (psiholog), Cristina Oncescu (senior strategic planner al agentiei pastel), Laura Pascu (PR ECC Romania), Iulia Anghel (PR Manager Premier Palace), Florentina Gionea (specialist in nutritie energetica) sunt gata sa te inspire si sa iti aduca cele mai importante si utile informatii despre cariera si antreprenoriat.

De asemenea, Dorina Florea, jurnalist TVR si moderatoarea evenimentelor Woman2Woman.ro, te va primi cu acelasi zambet cald si se va asigura ca intrebarile pe care vrei sa le adresezi speakerilor invitati isi vor gasi raspunsul.  Tot ea va avea grija ca premiile oferite cu generozitate de sponsorii evenimentului sa ajunga la cele mai norocoase participante de la eveniment.

Conferinta este sustinuta de sponsorul principal, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), de sponsorii secundari, AI PR!, Himalaya Wellness, ECC Romania (Centrul European al Consumatorilor din Romania), SEOmark.ro, dar si de partenerul media principal, Acasa.ro,  de partenerii media secundari, Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising, Ziare.com si de blogurile partenere, DianaSolomon.wordpress.com, PRcafe.ro si ralucauluiteanu.eu.

Vino si tu la conferinta „Femei de cariera” si afla ceea ce trebuie sa stii pentru a obtine succesul in plan profesional. Participa Gratuit, inscrie-te aici: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-23-noiembrie-2016-editia-vi 

Despre Woman

PR2advertising.ro – Stay in touch with your target
Woman2Woman.ro – We like you just as you are

http://PR2Advertising.ro
http://woman2woman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here