ESOP Consulting s-a afiliat la CORFAC International, prestigioasa alianta internationala de firme imobiliare independente

0
950

ESOPESOP Consulting a fost ales membrul CORFAC International pentru Romania
Sloganul CORFAC International este „Locally Owned. Globally Connnected”
Alaturi de ESOP, au mai fost afiliati doi noi membri, Shindico, din Canada si Group Hugo Ceusters-SCMS, din Belgia.

Pe 5 februarie 2013,  in Statele Unite, bordul CORFAC International (Corporate Facility Advisors), condus de Bill Hawkins, presedinte a anuntat oficial afilierea ESOP Consulting la reteaua CORFAC International.

CORFAC International este o alianta de companii imobiliare antreprenoriale, care performeaza in piete locale si nationale. CORFAC are o prezenta in peste 61 state din America de Nord si in alte 65 de tari pe plan international, prin companiile afiliate si parteneriatul strategic cu FIABCI (Federatia Internationala Imobiliara). Membrii CORFAC International – uniti sub emblema aliantei, „Locally Owned. Globally Connected”, respecta acelasi cod de etica si aplica  un set comun de bune practici, experimentate pe cea mai mare piata imobiliara din lume, cea din America de Nord (SUA si Canada). In cifre – CORFAC International reprezinta peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 mil mp, evaluate la peste 5,2 miliarde $.

Calitatea de membru CORFAC International se obtine prin invitatie, aprobata de cei 43 membri din bordul aliantei cu o majoritate de minim 70% si se ofera doar unei singure firme pe o piata locala, tinandu-se cont de rezultatele obtinute pe plan local si de calitatea serviciilor oferite clientilor. Pentru Romania a fost aleasa compania ESOP Consulting. Dialogul in vederea afilierii a durat aproximativ 6 luni, ulterior invitatiei existand o serie de proceduri, printre care si furnizarea de referinte din partea companiilor partenere ESOP si de asemenea intalnirea la Bruxelles cu membri CORFAC din SUA, Germania si Italia.

„in primii 11 de ani de activitate, obiectivul principal al ESOP Consulting a fost de a deveni o companie puternica și de incredere, unul dintre liderii pieței din Bucuresti, care ofera servicii imobiliare comerciale de calitate  la nivel local și credem ca l-am atins. Urmatorul obiectiv pentru noi este ca firma ESOP Consulting sa se conecteze la piețele globale, iar CORFAC International este cea mai potrivita retea internationala care sa ne reprezinte si pe care sa o reprezentam  in acest moment fiind  in plin proces de expansiune in Europa „, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

CORFAC activeaza in domeniul imobiliar pe segmentele spatiilor de birouri, industriale si comerciale, in domeniul investitiilor, achizitiilor imobiliare rezidentiale (inclusiv al produselor multi-familiale), managementul proprietatii si servicii corporate.

Scopul CORFAC International este de a facilita schimbul de informatii si date intre membrii sai,  care isi pastreaza independenta la nivel local, dar care prin alianta au posibilitatea de a strange relatiile cu alte companii similare, la nivel international, pentru a livra servicii imobiliare premium tuturor tipurilor de clienti, atat la nivel local, cat si national si international.

Impreuna cu ESOP Consulting, in reteaua CORFAC International au fost invitate sa se afilieze si companiile Shindico din Canada, fondata in 1975, si Group Hugo Ceusters-SCMS din Belgia,  fondata in 1946.

Anuntul a fost facut oficial printr-un comunicat de presa distribuit de CORFAC International, pe care il puteti gasi aici: http://corfac.com/cx-hq-news-details.cfm?NewsID=631

DESPRE ESOP Consulting l CORFAC International
ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 11 ani in piata birourilor si pe piata rezidentiala. ESOP este lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat companiilor medii si mari care se afla in expansiune sau doresc o optimizarea a costurilor cu chiria, cat si start-up-urilor romanesti si reprezentantelor straine care deschid filiale in Romania. ESOP Consulting/CORFAC International  poate oferi solutii pentru orice tip de firma, accesand cea mai mare baza de date in care se afla 760 de centre de afaceri și  1.940 de vile, adica peste doua milioane mp de spații de birouri. ESOP a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie și mare care au tranzacționat peste 250.000 mp de spații de birouri, printre companiile care și-au relocat sediul de-a lungul timpului prin ESOP se numara: COSMOTE, ENEL, IPSOS Interactive Services, KONICA MINOLTA, MEGA IMAGE, SBS Broadcasting, LUGERA & MAKLER si altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here