English Home s-a deschis la Plaza Romania

0
905

Retailerul a inaugurat al treilea magazin din Capitala in incinta Plaza Romania, unde isi asteapta clientii cu reduceri de 50%.

Suprafata noului magazin, aflat la parterul mall-ului, este de 141,50 metri patrati. Cu ocazia deschiderii din 12 iunie, clientii Plaza Romania vor beneficia timp de o saptamana de reduceri de 50% la articolele selectionate de la English Home. Magazinul ofera o varietate de produse textile – de la asternuturi pana la halate – si decoratiuni interioare pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, bai si camere pentru copii. Produsele English Home reflecta o reinterpretare a stilului britanic in materie de decoratiuni interioare, stil caruia i s-a adaugat o nota romantica. De la bun inceput, din 2008, anul in care brandul a intrat pe piata, misiunea sa a fost de a oferi clientilor preturi accesibile pentru articole de buna calitate.

La ora actuala, retailerul English Home este prezent in Turcia (240 de magazine), Grecia, Polonia, Bulgaria, Ucraina si Georgia (avand peste 50 de magazine in aceste tari). 2015 marcheaza intrarea brandulului pe piata din Romania. Primele magazine au fost deschise in Brasov si Bucuresti, iar noul magazin inaugurat in Plaza Romania este al treilea pe care retailerul il pune la dispozitia locuitorilor Capitalei.

Deschiderea noului magazin English Home din Plaza Romania face parte din strategia de extindere si modernizare a celor doua mall-uri din Capitala detinute de Anchor Grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here