ELKO distribuie în România dispozitivele Amazfit din categoria Wearables

0
1326

 

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente, soluții IT și electronice de consum, anunță încheierea unui nou parteneriat de distribuție, pentru comercializarea în România a dispozitivelor inteligente de tip Wearables, produse de Amazfit.

Mobilitatea este una dintre cele mai des întâlnite cerințe ale utilizatorului modern de tehnologie. Dacă în trecut aceasta se traducea prin laptopuri mai subțiri, mai ușoare și cu autonomie mai mare, ulterior a luat forma Tablet PC-urilor, hibridelor și smartphone-urilor tot mai performante. La ora actuală, mobilitatea înseamnă însă pentru mulți capabilitatea de a fi conectați în orice împrejurări, într-un mod cât mai natural posibil, iar singurele dispozitive care pot asigura un astfel de nivel de confort îl reprezintă cele din categoria Wearables. În baza strategiei de extindere a produselor din portofoliu în acord cu tendințele actuale de mobilitate, ELKO Romania și-a completat oferta actuală de produse și soluții prin adăugarea dispozitivelor inteligente Amazfit.

Fiind o marcă Huami, Amazfit se bazează pe experiența consistentă a companiei în dezvoltarea și fabricarea de echipamente și soluții biometrice, axate pe colectarea, interpretarea și corelarea datelor. În consecință, dispozitivele Amazfit încorporează tehnologie avansată de cea mai bună calitate, a cărei superioritate a fost confirmată atât de cele peste 51.8 milioane de unități livrate de Huami din 2013 până în 2017, cât și de premiile Red Dot Design obținute în anii 2017, 2018 și 2019. La ora actuală, portofoliul de produse Amazfit include o gamă variată de ceasuri inteligente, formată din modele pentru toate gusturile, indiferent dacă utilizatorul preferă un ecran rotund, rectangular cu colțuri rotunjite, aspectul sport, sau un design elegant, potrivit pentru o ținută de afaceri.

Prin decizia de a distribui dispozitivele Amazfit, ELKO Romania aduce o completare importantă portofoliului său de produse care vizează acum un număr și mai mare de utilizatori, prin rețeaua de parteneri locali cu care colaborează. În acest fel, compania continuă să își respecte promisiunea făcută în prima jumătate a anului, aceea de a regândi categoriile de produse, prin diversificarea lor, astfel încât să corespundă mai bine cerințelor actuale. În același timp, piața autohtonă câștigă o marcă renumită la nivel global, care s-a făcut cunoscută prin calitatea și performanța produselor sale.

Despre Amazfit

Fondată în 2013, Huami este o companie axată pe dezvoltarea de soluții biometrice și colectare de date legate de activitate, cu o experiență consistentă în tehnologie pentru dispozitive inteligente din categoria Wearables. Misiunea companiei este de a promova sportul, un stil de viață sănătos și serviciile medicale de calitate pentru toată lumea, folosind modelul “Cloud (Health Cloud Service) + End (Intelligent Wearable Devices) + Core (Chip)”.

Huami Technology evoluează rapid în direcția globalizării. În anul 2018, proporția exporturilor a ajuns la 44.2% din întreaga producție, iar ceasurile comercializate sub marcă proprie – Amazfit – au pătruns în peste 60 țări și regiuni, printre care Statele Unite, Germania și Japonia. În plus, compania a încheiat un parteneriat global de distribuție și cooperare strategică cu marca premium de ceasuri din Statele Unite, TIMEX, precum și cu liderul de talie mondială în tehnologie auto, McLaren.

Huami Technology are la ora actuală peste 700 de angajați. Pe lângă reprezentanțele locale din Hefei, Beijing și Shenzhen, compania are birouri și în Statele Unite, Canada, Israel și Norvegia.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD (1.497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații. soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here