Ebury, compania fintech premiată la nivel internațional își deschide birou în București

0
1212

București, 15.03.2018: Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, specializată în plăți transfrontaliere și credite pentru dezvoltare, își continuă expansiunea europeană cu inaugurarea primului birou în România, condus de către Johan Gabriëls. Acesta este cel de-al 15-lea birou lansat de companie în 13 țări de pe trei continente în ultimii 5 ani. Ebury intenționează să deschidă până la 10 birouri noi la nivel global și să atingă numărul de 1000 de angajați până la sfârșitul anului curent. În prezent compania are în jur de 650 de angajați.

 

Johan Gabriëls a fost numit General Manager al biroului din România, cu obiectivul declarat de a oferi soluții fintech companiilor locale implicate în comerțul global. Johan are o experiență vastă în sectorul financiar, ultimii 10 ani petrecându-i la conducerea mai multor instituții financiare și bancare de pe piața românească.

 

„Suntem încântați să aducem pe piața românească soluții financiare cu adevărat inovatoare care vor schimba cu siguranță modul în care vom efectua tranzacțiile internaționale de acum înainte. Ebury își propune să ofere un nivel al serviciilor care până în prezent a fost accesibil preponderent marilor corporații, ajutând astfel un număr cât mai mare de companii din România să crească pe plan internațional.” a declarat Johan Gabriëls, General Manager Ebury România.

 

Ebury România a fost înființată ca urmare a cererii din partea companiilor românești pentru plăți internaționale rapide, soluții de gestionare a riscului de schimb valutar și soluții de finanțare a importurilor și exporturilor, răspunzând astfel nevoilor în creștere ale companiilor care derulează afaceri cu parteneri externi.

 

Juan Lobato, CEO și co-fondator Ebury, spune: „Este o perioadă foarte interesantă pentru compania noastră, în care ne aducem contribuția la dezvoltarea unei noi industrii mondiale. Ne extindem în ritm accelerat prezența la nivel global și intenționăm ca în următoarele 18 luni să recrutăm încă 1.000 de angajați cu scopul de a oferi soluțiile noastre fintech companiilor din diferite țări. Companiile medii din întreaga lume au o nevoie acută de a accesa alternative eficiente de tranzacționare globală, iar acest lucru este ceea ce Ebury le furnizează. Suntem bucuroși să-l avem pe Johan la conducerea echipei noastre din România întrucât el vine cu o experiență valoroasă în domeniul finanțelor și comerțului internațional și cu o înțelegere profundă a mediului de afaceri local. Scopul nostru este să valorificăm această experiență prin intermediul unei tehnologii avansate, punând la dispoziția clienților din România o platformă, deja premiată internațional, și un model de afaceri care să-i ajute să-și atingă sau să-și depășească obiectivele comerciale internaționale.”

 

Despre Ebury

Înființată în 2009, Ebury este în prezent una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, având peste 650 de angajați și birouri în 11 țări europene, Canada și Dubai. Cu sediul central în Londra, Ebury oferă companiilor soluții bancare internaționale inovatoare pentru comerțul global. Compania servește peste 24.000 de clienți corporativi, cu tranzacții în peste 140 de valute. Ebury contribuie la eliminarea granițelor prin servicii financiare care sunt în mod obișnuit rezervate companiilor mari – finanțarea lanțului de aprovizionare, servicii valutare personalizate, gestionarea numerarului și a riscurilor.

 

Ebury este reglementată ca o instituție autorizată de monedă electronică de către Autoritatea pentru Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA), având numărul de referință 900797. Ebury devansează toate cele trei standarde FCA, care acoperă: adecvarea capitalului, protecția clientului și managementul riscului intern.

 

Ebury a câștigat peste 15 premii internaționale până în prezent, care au desemnat-o drept una dintre companiile de top din sectorul său. Printre cele mai recente premii obținute se numără:

 

  • Financial Times: Top 1000 Companii Europene cu Cea Mai Rapidă Creștere[1]
  • Business Insider: Top 16 start-upuri fintech[2]
  • Deloitte UK Technology Fast 50 (premiată 3 ani consecutivi, 2015 – 2017)[3]
  • KPMG Innovation Award 2017[4]

Future Fifty 2017: Companiile din UK cu cea mai rapidă creștere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here