DVR 4 CANALE MODERN PENTRU SECURITATE SPORITA

0
1313

Un cuplu de varsta a doua din Bucuresti nemultumit de locul de munca deoarece nu le satisfaceau absolut nicio nevoie, au ajuns la concluzia ca e momenul sa isi deschida propria afacere. Dar nu doreau o simpla afacere, ci una profitabila, care sa respecte mediul inconjurator.

DVR 4 CANALE

DVR 4 CANALE

Programul incarcat, orele suplimentare neplatite, presiunea foarte mare si salariul foarte mic i-au determinat sa puna punct situatiei neplacute prin care treceau si sa deschida o spalatorie auto ecologica.

O spalatorie auto fara apa este totalmente ecologica fiindca nu utilizeaza apa si detergenti si nu deverseaza agenti poluanti in canalizare. Astfel au pus totul de hartie, au ales un DVR 4 canale pentru a proteja spatiul, anagajatii si nu in ultimul rand, clientii, si planul lor in final a capatat contur.

Primul pas l-a reprezentat achizitionarea unui DVR 4 canale  inteligent pentabrid, modern, cu functie de XVR. Pentru ca spatiul este destul de mare, au ales un model cu 4 canale de inalta tehnologie. Pentru ca suporta 4 canale, au ales doua camere de supraveghere de exterior si doua de interior. In interior au amplasat doua camere analog, una orientata spre casierie, iar cea de-a doua spre usa de intrare. Astfel incasarile vor fi monitorizate non-stop, si in cazul in care exista furturi, dovezile sunt pastrate datorita acestui DVR 4 canale care inmagazineaza toate datele. Restul camerelor sunt amplasate afara, orientate catre autoturisme si intrare. In cazul in care clientilor le lipsesc bani sau bunuri, camerele montate astfel incat sa surprinda totul, in cel mai mic detaliu, vor trimite acestui DVR 4 canale toata informatia, iar acesta va stoca totul pe hard disk.

Pentru ca au pus la punct capitolul securitate, mai departe, instaleaza tot echipamentul necesar. Denumita si spalatorie auto fara apa aceasta idee de afaceri reprezinta un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja intr-o singura operatie orice suprafata neteda vopsita, din sticla, inox, plastic sau ceramica. Prin pulverizarea unei solutii speciale pe suprafata de curatat, are loc dizolvarea instantanee a murdariei prin fenomenul de emulsificare. In final, emulsia este indepartata cu ajutorul unei lavete din microfibra. Solutia folosita nu este toxica si nu ataca mediul inconjurator, ea fiind un concentrat de mai multe substante care nu contin apa deloc, dar curata mult mai bine. In plus, aceasta solutie protejeaza suprafata curatata de zgariere si ofera stralucire.

Aceasta modalitate de spalare fara apa este mai rapida, mai ieftina si mai calitativa decat cea clasica, fara a mai lua in considerare si avantajele ecologice de protejare a mediului si de economisire a apei potabile. In plus, timpul alocat spalarii unei masini este mult mai mic decat in spalatoriile clasice. Cu minim 3000 de euro si cu un sistem de supraveghere bine pus la punct format dintr-un DVR si camere de supraveghere analog, toata afacerea prinde contur. Intre timp, pentru ca au gasit puncte vulnerabile pe unde s-ar putea strecura hotii au decis sa extinda sistemul de supraveghere si sa achizitioneze un DVR 8 canale si inca patru camere analog.

Pentru ca nu detineau cunostinte in domeniul securitatii, iar prietenii nu i-au ajutat cu sfaturi suficiente, cuplul a apelat la echipa tehnica a magazinului online 1CCTV, site care se bucura de beneficiile aduse de agentia online Seosol. Dupa ca au primit sfaturi utile privind modalitatea de instalare si configurare a sistemului de supraveghere, nu a mai fost necesara mana unui instalator. Ei insisi, impreuna cu angajatii, au instalat camerele si cel mai bun DVR 8 canale.

Despre NET TRADING

Magazinul nostru online nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here