Cum sa vinzi Bitcoini?

0
1396

Daca ai acumulat ceva Bitcoini in Wallet si vrei sa ii vinzi ai la dispozitie doua metode. Alegerea uneia dintre ele depinde foarte mult de cat de mult vrei sa vinzi, cat control vrei sa ai asupra pretului, cat timp ai la dispozitie.

 

Prima metoda este cea care implica folosirea unor platforme de tranzactionare de bitcoin, cum e si BitWin. Practic cu un cont facut si un Wallet asigurat firmele vand Bitcoini in numele tau, contul bancar e legat de cel al Wallet-ului, suma in bitcoin este transmisa pentru a fi tranzactionata. Cand are loc vanzarea de Bitcoini prin intermediul unor platforme de tipul CryptoCoin.profondurile sunt transformate in moneda reala aleasa si ajung in contul bancar. Metoda e destul de simpla, oricine poate sa inceapa sa vanda prin intermediul platformelor, consilierii firmelor care se ocupa de vanzari si cumparari ii pot ajuta oricand pe clienti sa finalizeze operatiunile dorite.

 

A doua metoda presupune folosirea unui proces numit peer-to-peer trades, adica un fel de vanzari directe. Si aici ai nevoie de un cont si vanzarea de criptomonede poate incepe imediat, direct. Cei care cumpara platesc pentru criptomonede, primesti banii si returnezi monede virtuale. Spre deosebire de prima metoda, automatizata aproape in totalitate, a doua inseamna si timp mult pierdut, fiecare tranzactie e manuala si trebuie gandita bine pentru a nu exista riscuri fara rost.

 

Ambele metode pot aduce castiguri insemnate, fiecare alege ce doreste, anonimitatea este garantata, platformele speciale au sisteme de criptare si de autentificare in doi pasi pentru securitatea informatiilor oferite de clienti.

 

Vanzarea de Bitcoini este deja un trend, in anii ce vor urma vor exista tot mai multi indivizi care vor incerca si aceasta metoda de castig, mai ales ca valoarea criptomonedei va creste in timp. Cu cat vom avea incredere mai mare in aceste metode de vanzare, cu atat vom putea obtine si bani mai multi de pe urma lor, daca stim sa le alegem corect si poate suntem indrumati corect de cei care se pricep la tranzactionarea de monede virtuale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here