Dupa demiterea din PDL, Cristian Preda, caruia nu i s-a acordat sansa de a se apara, considera ca decizia BPN nu respecta Statutul

0
767
pioni-grupuri

pioni-grupuriCristian Preda scrie pe blog ca decizia BPN al PDL „nu respecta Statutul”, el mentionand ca nu a fost anuntat asupra dezbaterilor in Biroul Permanent National si nu a avut niciun mijloc la dispozitie pentru a se apara, in opinia sa fiind vorba de „un abuz sustinut de un calcul politic eronat”.

„Intrucat sunt in Islanda si trebuie sa particip la mai multe reuniuni in calitate de membru al Parlamentului European, nu pot face multe comentarii referitoare la decizia BPN de astazi. Ma multumesc sa citez urmatoarele: „Membrii luati in discutie spre a fi sanctionati vor fi anuntati cu cel putin 3 zile inainte de data intrunirii organismului care dezbate cauza lor si au dreptul sa foloseasca in apararea lor toate mijloacele de proba”. Acesta este continutul articolului 29 din Statutul PDL”, noteaza europarlamentarul pe blogul personal.

Cristian Preda mentioneaza ca nu a fost anuntat ca BPN va dezbate cauza si nu a avut niciun mijloc la dispozitie pentru a se apara.

„Graba strica treaba. Decizia nu respecta Statutul. Nu ar fi prima data cand BPN citeste dupa ce decide. Iata de ce consider ca e un abuz. Un abuz sustinut de un calcul politic eronat. Multumesc foarte mult tuturor celor care mi-au trimis mesajele lor de sustinere. Ei ma vor ajuta sa ma bat pentru dreptate!”, sustine el.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobata, luni, de conducerea partidului. Hotararea finala urmeaza sa fie luata de Consiliul National de Coordonare al PDL. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here