Dunarea are un potential economic si turistic urias care inca asteapta sa fie exploatat

0
640
pelican-delta-dunarii

pelican-delta-dunariiDunarea si Delta Dunarii au un potential economic si turistic urias care nu a fost exploatat suficient pana in prezent si care isi asteapta proiectele si investitorii. Aceasta este concluzia reprezentantilor Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania in urma participarii,

alaturi de Ministerul Afacerilor Externe, la masa rotunda privind navigabilitatea fluviala a Dunarii desfasurata vineri, 24 iunie, la Romexpo, ca parte a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii (SUERD).
Atunci cand vorbim despre Dunare si Delta, primul lucru care ne vine in gand este turismul, pentru ca zona ofera posibilitati nebanuite in acest sens. Un proiect precum „Croaziere pe Dunare” este mereu actual, iar piata pentru o asemenea dezvoltare este uriasa in contextul cresterii interesului pentru Dunare la nivelul Uniunii Europene.
in acest sens, Federatia Patronatelor din Turism si Servicii se va implica alaturi de „Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23”, infiintata de celebrul multicampion olimpic, pentru a identifica si promova turismul in Delta Dunarii.

Dan Matei Agathon

Vicepresedinte
Purtator de cuvant
Alianta Confederatiilor Patronale din Romania

Presedinte
Federatia Patronatelor din Turism si Servicii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here