DocuWare anunță lansarea solutiilor cloud preconfigurate DocuWare Kinetic

0
1282

Managementul Complet al Documentelor ȋn Cloud: construită pe tehnologia de vârf de tip cloud şi pe expertiza proceselor de afaceri, soluțiile DocuWare Kinetic sunt prefigurate pentru procesele de lucru comune, centrate pe documente.

 Clienții noştri primesc un produs preconfigurat, gata de utilizare, care optimizează procesele din prima zi. Am concentrat caracteristici și procese care contează cel mai mult pentru companii ȋn atingerea ȋntr-un mod rapid a succesului. 

Juergen Biffar, preşedintele DocuWare

Implementate ȋntr-un mod simplificat si concepute pentru o activitate intuitivă a utilizatorului, aceasta viitoare generație de servicii oferă calea rapidă spre productivitate pentru orice organizație, indiferent de mărimea ei.

Primele două soluții lansate pe piață sunt: procesarea facturilor şi managementul angajaților, după care vor urma şi altele.

Clienții pot beneficia de avantajul decadei de experiență DocuWare care a ȋnsemnat implementarea cu succes a mii de soluții pentru procesele de afaceri prin intermediul solutiei DocuWare de tip cloud, utilizată in special pentru managementul eficient al documentelor şi automatizarea fluxurilor de lucru. Prin preconfigurarea conținutului din organizație cu roluri, fluxuri specifice şi alte setări, DocuWare pune la dispozitia clienților săi o platforma de servicii completa, care ajuta la o implementare mult mai rapidă.

Două soluții sunt disponibile imediat.

Soluția DocuWare Kinetic pentru Procesarea Facturilor capturează, transfera, procesează şi arhivează facturile care vin spre a fi plătite, reduce semnificativ munca manuală şi organizează documentele ȋntr-un mod securizat. Soluția DocuWare Kinetic pentru Managementul Angajatilor centralizează, securizează şi pune la dispoziție documentele pentru recrutarea personalului, pentru procesul de introducere ȋn organizație a unui nou angajat, datele despre performanța angajaților şi alte informații legate de relația angajat-angajator.

Stocarea ȋn Cloud, preconfigurată, poate fi utilizată imediat

Observăm trei semnale ȋn piață” spune Juergen Biffar, preşedintele DocuWare.

Primul, privind atractivitatea economică şi impactul IT simplificat, există o cerere  intensificată pentru serviciile de tip cloud, comparativ cu serviciile software tradiționale. Al doilea, legat de utilitatea funcțională insuficientă – ȋn mod clar, se cere ȋn acest moment un grad de utilizare intuitiv. Al treilea are legătură cu faptul că firmele sunt mai dispuse să implementeze o soluție punctuala, departamentală, ȋn locul uneia  complicate sau invechite. Solutiile Enterprise care necesita servicii profesionale complicate si de lunga durata se confrunta deja cu o cerere diminuată din partea clientilor.

Soluțiile DocuWare Kinetic apar ca un răspuns direct la aceste trei semnale. Accentul major al solutiilor a fost pus pe o utilizare rapidă şi intuitivă, implementările având loc ȋn zile (chiar ore), față de săptămâni, şi pe intergrarea in ecosistem-ul IT existent al organizației. Cu certitudine soluțiile DocuWare Kinetic rezolvă provocările cheie ale proceselor care afectează organizațiile de orice dimensiune.

Pentru departamentul de contabilitate, Soluția DocuWare Kinetic pentru Procesarea Facturilor  oferă un flux de lucru clar şi complet pentru capturarea, indexarea, dirijarea şi arhivarea facturilor care vin, pentru plata acestora mai repede, dar şi pentru reducerea ȋn mod semnificativ a muncii manuale. Având caracteristici precum sincronizarea PO-urilor (comenzilor de achiziție), sprijin direct pentru procesul de facturare, aprobarea automată bazată pe rapiditatea identificarii furnizorului, ȋnregistrarea ȋn soluția ERP şi căutarea in  arhiva ȋntr-un mod rapid, fiecare pas din proces este optimizat pentru eficiență.

Pentru echipa de Resurse Umane, Soluția DocuWare Kinetic pentru Managementul Angajaților oferă un depozit securizat, centralizat şi bine organizat pentru documentele angajaților, care reprezinta un hub pentru conectarea proceselor precum recrutarea şi integrarea unui nou om ȋn echipă, rapoartele legate de performanță, managementul timpului liber, şi alte aspecte legate de oamenii din organizație. Echipa de Resurse Umane poate astfel să elimine din timpii petrecuți căutând documente şi email-uri pentru urmărirea cazurilor specifice, şi să se concentreze pe coordonarea, creşterea şi dezvoltarea echipelor.

Ambele soluții ajută organizațiile să fie sigure şi ȋn conformitate cu legile ȋn vigoare, incluzând suport pentru HIPAA şi GDPR.

Despre SC Beck et al. Services SRL

Unic distribuitor DocuWare in România, Beck et al. Services este o companie independentă de consultanță, cu capital privat, axată pe proiecte şi servicii IT, fiind ȋn măsură să administreze şi să ajute ȋn implementarea soluțiilor DocuWare. Compania are sedii la nivel internațional, având proiecte active şi în Germania, Elveția, Brazilia şi Singapore. Din 1999 acționează ca un partener de încredere pentru clienții săi. Astăzi, aproximativ 80 de persoane lucrează pentru clienții săi din întreaga lume.

Beck et al. Services este un partener în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here