Destinații de poveste unde poți să te plimbi cu balonul cu aer cald

0
1457

Retrăiește emoțiile poveștilor din copilărie și zboară cu balonul cu aer cald deasupra celor mai captivante destinații din lume, o experiență unică în viață!

1

1

Destinații de poveste unde poți să te plimbi cu balonul cu aer cald

Retrăiește emoțiile poveștilor din copilărie și zboară cu balonul cu aer cald deasupra celor mai captivante destinații din lume, o experiență unică în viață!

Nimic nu se compară cu senzațiile pe care ți le oferă o plimbare cu un balon cu aer cald, oriunde te-ai afla în vacanță. O astfel de experiență nu doar că-ți dezvăluie întreaga frumusețe a destinației visate, ci-ți și oferă aventura vieții tale. Iar dacă îți dorești să ai parte de o experiență de zbor cu balonul în cele mai răpitoare destinații din lume, pe care le-am ales special pentru tine, la final poți spune, cu mâna pe inimă, că ești unul dintre cei mai fericiți oameni de pe pământ.

 

Toscana

Frumusețea Toscanei este legendară, căci parcă nici o altă regiune a Italiei nu este mai roditoare și fermecătoare decât acest ținut special, cu podgorii întinse și plantații de măslini, cu așezări rurale de poveste și castele din alte timpuri, ce creează imagini perfecte, pe care trebuie să le surprinzi în timp ce te plimbi cu balonul cu aer cald.

Cappadocia

O vacanță în Turcia te poartă inevitabil spre Cappadocia, pentru a survola cu balonul un ținut arid spectaculos, în care formațiunile stâncoase și văile line se împletesc dramatic, pentru a-ți oferi un spectacol vizual desăvârșit.

Jaipur

India are atracțiile sale de necontestat, însă un zbor cu balonul peste Jaipur, capitala în nuanțe de roz a Rajasthan-ului, îți oferă imagini de o frumusețe nebănuită.

Sankt Petersburg

Poate cel mai captivant oraș al Rusiei imperiale, Sankt Petersburg este destinația în care te bucuri din plin de palatele opulente ce aduc aminte de vremurile trecute, de canalele ce taie citadela la fel ca în Veneția și de arhitectura clădirilor baroce impresionante, văzute de sus, într-un zbor deasupra cartierelor Pushkin și Pavlovsk.

Catalonia

Pentru a descifra geografia seducătoare a Cataloniei, cât timp te afli în Barcelona, trebuie doar să te aventurezi într-un zbor cu balonul cu aer cald, care îți oferă priveliștile incredibile ale Pirineilor și ale Mediteranei, în timp ce plutești deasupra peisajelor din Montserrat.

Marrakech

Lăsând la o parte faptul că Marrakech este un oraș cu totul seducător, pe care îl descoperi la pas într-o incursiune perpetuă în lumea sunetelor, mirosurilor și culorilor din souk-uri și riaduri, să te plimbi cu balonul cu aer cald în această destinație îți dă sentimentul că plutești deasupra unui tărâm magic. Soarele din nordul Africii luminează într-un mod aparte așezările berbere din văile și dealurile de la poalele munților Atlas, peste care zărești întinderea deșertului.

Praga

Cât timp te afli în vacanță la Praga, survolează într-o plimbare cu balonul cu aer cald peisajele incredibile din jurul orașului, pline de castelele Sfântului Imperiu Roman de altădată, de râuri ce-și găsesc cursul prin văi liniștite și printre sate idilice, protejate de dealurile din vârful cărora domină frumoase cetăți medievale.

Gold Coast

Una dintre cele mai răpitoare destinații de vacanță din Australia este Gold Coast. Ridică-te deasupra țărmurilor cu plaje aurii, pentru a descoperi un tărâm fantastic, cu podgorii, păduri și lacuri ce strălucesc mereu în razele soarelui.

Teotihuacan

Dacă ajungi în America de Sud, în Mexic ai parte de una dintre cele mai incredibile experiențe. Fiindcă o dată în viață ai ocazia să surprinzi de la înălțime misterioasele piramide de la Teotihuacan, adevărate minuni ale vechii civilizații aztece.

Napa Valley

Să te plimbi cu balonul cu aer cald în soarele Californiei, deasupra priveliștilor din Napa Valley, este o experiență uluitoare. Dintr-un singur zbor, absorbi întreaga frumusețe a uneia dintre cele mai celebre regiune viticole din lume.

Intră pe travelmood.ro și descoperă alte și alte destinații fabuloase care te așteaptă cu experiențe din cele mai captivante, ce-ți transformă vacanța în clipe de fericire, oricare ar fi travel mood-ul în care te afli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here