Directorul general al Metrorex a demisionat

0
641

Directorul general al Metrorex, Aurel Radu, si-a dat demisia, dupa discutii cu ministrul Transporturilor, conducerea companiei find preluata, temporar, de directorul de Investitii si Achizitii Publice al administratorului retelei de metrou, Catalin Homor, informeaza Mediafax.

„Membrii Adunarii Generale a Actionarilor din cadrul Societatii Comerciale de Transport cu Metroul Bucuresti Metrorex SA au luat act de renuntarea la contractul de mandat pentru functia de director general a domnului Aurel Radu. Demisia acestuia este urmarea discutiilor recente avute cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus”, a anuntat Ministerul Transporturilor, într-un comunicat.

Ministerul nu a comunicat motivele demisiei.

Presa a relatat ca procurorii DNA au facut recent perchezitii la Metrorex, fiind suspectate fapte de coruptie în cazul licitatiei prin care compania vrea sa cumpere peste 50 de trenuri de metrou, si ca din alte vagoane, cumparate deja, cad suruburi si lipsesc piese, situatia fiind si în atentia SRI.

Totodata, compania a generat proteste din partea calatorilor dupa ce a anuntat ca vrea sa majoreze tarifele la sfarsitul lunii martie si sa elimine abonamentul de 62 de calatorii, pregatind totodata cheltuieli mai mari cu bonusurile angajatilor si contractul de mandat al directorilor.

Aurel Radu conduce Metrorex din anul 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here