Dezvoltatorii fac reduceri substantiale la preturile caselor

0
771
pusculite

pusculiteReducere la reducere este ultima gaselnita a dezvoltatorilor imobiliari care vor sa scape de stocurile de locuinte. La editia de primavara a targului tIMOn, cei care isi vor cumpara o casa pot beneficia de reduceri de mii de euro. in plus, dezvoltatorii au venit cu preturi pentru toate buzunarele.

 Cel mai mic: 390 de euro pentru metrul patrat.

„Pe langa oferta lor promotionala de pe perioada targului, vor acorda un discount suplimentar pentru una sau  cinci proprietati din oferta lor, discount de care se vor putea bucura doar vizitatorii targului, doar in perioada targului”, a declarat Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Exista companii care au scazut preturile cu 10 mii de euro. Oferta este insa limitata.

” Oferta speciala pe care astazi am lansat-o in cadrul targului este un bonus de 10.000 de euro, TVA inclus pentru primii 15 cumparatori (…) am relansat ratele la dezvoltator 700 de euro TVA inclus rata lunara”, a explicat  Carmen Petcu, director de comunicare companie imobiliara.

Cea mai ieftina locuinta veche scoasa la vanzare este o garsoniera de 31.000 de euro. Cel mai ieftin apartament nou, cu 2 camere, costa 32 de mii de euro. Exista si dezvoltatori care incearca sa vanda case in stadiu de proiect.

„Banii se pot pune intr-un cont, nimeni nu are acces la bani. Cand cladirea va fi finalizata , atunci se semneaza contractul de vanzare-cumparare si  va preluati apartamentul”, a afirmat Dan Mirunescu, director de vanzari companie imobiliara.

Preturile pe metrul patrat sunt cuprinse intre 390 si 2.000 de euro. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here