Circa 80% dintre clientii Duster au comandat versiunea cea mai scumpa a modelului

0
1901
dacia_duster

dacia_dusterDirectorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive, sustine ca majoritatea clientilor vor ca masina sa fie de culoare maro-caju.

 „Aproximativ 80% dintre clientii care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpa versiune a modelului. 20% dintre comenzi sunt versiuni care au in echipare banchete din piele. De asemenea, cei mai multi dintre cumparatori prefera ca masina sa fie in culoarea maro-caju”, a declarat directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.

El a adaugat ca persoanele care au comandat modelul pana in prezent au preferat versiunile 4×4.

Automobile Dacia a lansat, in Romania, SUV-ul Duster, model care poate fi comandat in toata reteaua de dealeri, la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune.

Astfel, varianta 4×2 a Duster costa 10.500 de euro, in timp ce versiunea 4×4 poate fi achizitionata la 12.300 de euro.

Modelul Ambiance 4×2 costa 11.000 euro, iar cea Ambiance 4×4 porneste de la un pret de 12.800 de euro.

Totodata, versiunea Laureate in versiunea 4×2 are un pret de pornire de 11.900 de euro, iar in cazul celei 4×4 de 13.700 de euro.

Capacitatea de productie maximala instalata la Mioveni este de 25 de vehicule Duster pe ora. in timp, modelul Duster ar putea reprezenta peste o treime din productia de la Mioveni.

Modelul Duster va fi lansat in primavara acestui an si in Europa, Turcia, Africa si Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia si Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, si in Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si unele tari din Africa. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here