Descoperă de ce rucsacul de damă este o opțiune mai potrivită decât geanta de mână

0
1517

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/galben-galbena-estompare-ince-o-are-934673/

Un rucsac este o alternativă excelentă la o geantă de mână pentru femei. Funcționează excepțional de bine cu mămicile ocupate. Poți alege un model elegant care să îți sublinieze feminitatea și să se potrivească perfect cu ținuta ta office și își va îndeplini rolul la spațiul de joacă, la finalul programului de muncă. Nu va limita posibilitatea de a te balansa cu copilul mic pe leagăne, de a merge cu doi copii și, în același timp, îți va permite să iei și șervețele umede, o gustare și un schimb de haine, dacă este nevoie.

Avantajele alegerii unui rucsac

Avantajul rucsacului este faptul că nu încarcă coloana vertebrală la fel de mult ca o geantă de mână, în special cea care are dimensiuni foarte mari.

Tinerele mame apreciază rucsacurile acestea, deoarece le permit să aibă mâinile libere. Poșeta este ușor de pierdut atunci când trebuie să ai grijă de copilul tău, să plătești la magazin și să răspunzi la telefonul care sună. Un rucsac pe doi umeri este mult mai sigur și este mai puțin probabil să îți fie furat.

Ce model să alegi pentru a satisface toate așteptările? Depinde de locul în care intenționezi să-l porți, precum și de ce tip de stil îți place.

Rucsac elegant din piele

Îți va înlocui geanta și nu îți va afecta deloc stilul. Un rucsac clasic din piele pentru femei va fi perfect la locul de muncă sau la o ocazie importantă. Îl poți purta cu tocuri înalte și vei părea în continuare foarte profesionist. La Zafia vei găsi rucsacuri pentru femei care pot găzdui chiar și un laptop. În cazul modelelor mari, spațioase, este bine să ai compartimente și buzunare separate. Datorită acestui fapt, vei putea păstra ordinea și controla conținutul rucsacului.

Un rucsac din piele sintetică ecologică este de obicei durabil și rezistent la umiditate. Gama de culori poate fi bogată, deși de obicei fiecare produs are o singură culoare. Dacă îți plac bijuteriile, alege un rucsac decorat cu un lanț sau un fermoar original.

Rucsac sport pentru femei

Probabil că fiecare mamă are un rucsac pentru călătorii. Cu toate acestea, unele rucsacuri de damă sport, la modă, sunt potrivite și pentru multe alte ocazii. Au devenit parte a utilizării urbane de zi cu zi, deoarece sunt extrem de confortabili. În primul rând, dacă sunt bine conturate și au curele de umăr ajustate corect, permit o distribuție mai bună a greutății, minimizând riscul de dureri de spate.

Dacă dorești să alegi un rucsac sportiv bun, asigură-te că este fabricat dintr-un material respirabil. Acesta va funcționa bine în timpul mersului pe bicicletă, pe role sau când călătorești în zilele toride. Poți pune o sticlă de apă în buzunarul lateral, care va fi întotdeauna la îndemână, fără riscul de a vărsa conținutul acestuia în buzunarul principal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here