Deschiderea ofertelor depuse in vederea atriburii contractului de achizitie publica de lucrari, avand ca obiect: Constructie Centru de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj

0
685

Astazi, 18.11.2010, ora 11.00, la sediul Consiliului Judetean Cluj va avea loc sedinta publica de deschidere a ofertelor depuse in vederea atriburii contractului de achizitie publica de lucrari, avand ca obiect Constructie Centru de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj.

 
„Avand in vedere interesul mare manifestat, un numar de 63 de societati achizitionand caietele de sarcini, avem incredere ca vor fi suficiente oferte serioase pentru implementarea acestui important proiect pentru judetul nostru. Practic acum intram pe linia finala a implementarii proiectului de management al deseurilor, urmand ca in cel mai scurt timp clujenii sa beneficieze de servicii corespunzatoare din acest punct de vedere”, considera d-nul Radu Bica, vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj si presedinte al Comisiei de Evaluare.
Proiectul prevede implementarea la nivelul judetului Cluj a sistemului de management integrat al deseurilor, valoarea estimata a proiectului fiind de 139.495.442 lei, fara TVA. Termenul de finalizare al proiectului este de 14 luni de la semnarea contractului cu societatea care isi va adjudeca aceasta lucrare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here