Demisie la nivel inalt: Laszlo Borbely, Ministrul Mediului

0
820
laszlo-borbely-bun

laszlo-borbely-bunLaszlo Borbely a incheiat discutia cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, dupa aproximativ doua ore, si i-a inmanat acestuia demisia din postul de ministru al Mediului, in urma acuzatiilor DNA, au declarat surse din UDMR. intalnirea s-a incheiat la ora 12.10,

dupa aproximativ doua ore de la sosirea ministrului la sediul Guvernului.
Pana la aceasta ora, reprezentantii Executivului nu au comentat.

Surse oficiale au declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca Laszlo Borbely i-a spus premierului Mihai Razvan Ungureanu ca este pregatit sa demisioneze din postul de ministru al Mediului in urma acuzatiilor DNA, daca aceasta este solicitarea Guvernului, la acea ora discutia fiind inca in derulare.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a ajuns joi dimineata la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Mihai Razvan Ungureanu despre acuzatiile DNA.

El a fost convocat pentru miercuri seara de seful Guvernului, la o discutie pe aceasta tema, a precizat anterior purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

Surse oficiale au declarat ulterior ca premierul Ungureanu a discutat, miercuri seara, la telefon cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, aflat inca pe aeroportul din Cluj-Napoca, cei doi convenind sa se intalneasca in cursul zilei de joi pentru a discuta despre acuzatiile DNA, avand in vedere ora tarzie la care ministrul va pleca din Cluj. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here