Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu la conducereaechipei de tehnologiedin cadrul practicii de Consultanță

0
1067

 

Bucureşti, 11 februarie 2019 – Deloitte România îl numeștepe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologiedin cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță. Cu o carieră de peste 20 de aniîn management,responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduceo echipă de consultanți specializațiîn tehnologie, careoferă servicii ce răspundprovocărilor specificecelei de-a patra revoluții industriale.

În cea mai mare parte din cariera sa, Vladimir Aninoiu a deținut poziții de management de top în cadrul unor companiicare sunt lideri în tehnologie. Înainte de a se alătura Deloitte România, a fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducereal Asseco pentru Europade Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets și Director de vânzări pentru companii mari pentruregiuneaEuropei Centrale și de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie și a absolvit facultatea de Electronicăși Telecomunicații din București.

„Sunt mândru să îi urez bun venit în echipă lui Vladimir, ale cărui cunoștințe vasteîn domeniul tehnologieiși a cărui experiență în zona digitalăvor reprezentaavantaje importantepentru clienții noștri. Prin contribuția sa, consolidăm competențele practicii noastre de Consultanță și capacitateade a oferi soluții integrate,de la ideela implementare, pe măsura reputației noastre de lider global în consultanță în tehnologie”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Practica de Consultanță a Deloitte Românias-a dezvoltat semnificativîn ultimii ani cu competențe în automatizarea proceselor de business cu roboți (Robotic Process Automation – RPA) și în data analytics.

Deloitte operează șiCentrul European de Serviciiîn București, care are peste 400 de angajați experți în IT și care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date și management al informației (AIM), precum și tehnologii digitale, atât pentru cliențidin România, câtși din alte piețe europene mari.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai mulți ani dreptlider în consultanța în tehnologieșiîn domeniul transformării digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce și alti giganți în tehnologie.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.200 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

 

© 2019. Pentru informații contactați Deloitte România

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here