Baby Boom Show – evenimentul anului pentru intreaga familie

0
1020

 

Intre 4 si 7 aprilie in cel mai nou pavilion din ROMEXPO

Primavara aceasta Baby Boom Show – cea mai mare expozitie pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani – anunta o editie impresionanta.

Baby Boom Show – in casa noua cu multiple facilitati pentru vizitatori

Incepand cu 2019, Baby Boom Show are loc in unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1. Pelangaun look modern, pavilionul expozitional aduce numeroase beneficii pentruvizitatori itargului. Incepand cu accesu lmult ma usor in cadrul evenimentuluisipana la o sala de conferintece tine pasul cu noile dotari tehnologice, pavilionulpermitespatiimultmai ample de expunere, ce se vorconcretiza in standurimultmaiatractivesi o sectorizareusor de urmaritpentruviitoriiparticipanti la eveniment.

Baby Boom Show –151 de companiisi-au confirmatparticiparea

Cu mai bine de o lunainainte de deschidereaoficiala, peste 150 de companiisi-au confirmatdejaprezenta, iarinscrierile continua!

Carucioare, scaune auto, mobiliersidecoratiuni, maternitatisibanci de celule stem, imbracamintesiincaltaminte, alimentatie, jocurisijucarii, edituri, librariisimulte, multealtelevorasteptaceipeste 10.000 de vizitatori preconizati aieditiei de primavara.

Baby Boom Show – servicii medicale si cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show inseamnamaimultdecat o expozitie. Este unevenimentpentruintreagafamilie, cepune accent peresponsabilitatesiinformarecorecta.

Astfel, peste 20 de specialistisuntalaturi de vizitatoriitargului, oferindevaluarimedicale, darsisustinandcursurisiseminarii, toategratuite, peintregparcusulcelorpatruzile de eveniment.

Evaluari de logopediesikinetoterapie, cursuri de puericultura, curs de alaptare, cursuri de psihologiesau prim-ajutorsuntdoar o mica parte din paletainformationalaoferita in cadruleditiei de primavara Baby Boom Show.

Baby Boom Show pescurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00si7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

  • Accesul in cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza inregistrarii online doar pentru zilele de joi si vineri.
  • PRET BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesati: www.babyboomshow.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here