Declaratia reprezentantilor Euro Habitat cu privire la declansarea procedurii de insolventa

0
547

Conform declaratiei oficiale a companiei Euro Habitat, la data de 30.06.2010 Tribunalul Bucuresti a hotarat intrarea S.C. Euro Habitat SRL in procedura generala a insolventei prin reorganizare.

 Tribunalul Bucuresti a decis deschiderea procedurii inca de la primul termen de judecata si a numit un administrator judiciar in acest sens sa conduca reorganizarea companiei. Este mai mult decat regretabil faptul ca tribunalul a luat aceasta decizie bazandu-se pe cererea unei singure cliente fata de care S.C. Euro Habitat SRL si-a achitat integral datoria inca din data de 18.06.2010. De asemenea este de regretat faptul ca S.C. Euro Habitat SRL nu a fost citata si nu a avut cunostinta de existenta acestui dosar pe rolul instantelor judecatoresti si de aceea nu si-a putut exercita dreptul legal la aparare.

Conform opiniei consultantilor legali ai companiei, decizia tribunalului este o eroare avand in vedere faptul ca debitul a fost achitat integral catre clienta inainte de pronuntarea deciziei si singura cale legala de a schimba aceasta decizie este prin recurs.

Este lipsit de sens sa mentionam cat de mare a fost dezamagirea Investitorului, SC Euro Habitat SRL, cu privire la aceasta situatie, avand in vedere eforturile intreprinse in ultimele opt luni pentru continuarea proiectului si livrarea acestuia catre clienti. SC Euro Habitat SRL si-a indeplinit in totalitate obligatiile asumate prin planul de relansare initiat si prezentat clientilor companiei in noiembrie 2009.

In vederea minimizarii prejudiciilor pentru toate partile implicate, inclusiv pentru clientii companiei, SC Euro Habitat SRL l-a contactat deja pe administratorul judiciar si a solicitat o intalnire urgent pentru a discuta problemele urgent legate de proiect si de planul de reorganizare.

Compania depune toate eforturile pentru a preda apartamentele catre clienti in cel mai scurt timp posibil, cu respectarea prevederilor legislatiei romanesti.

SC Euro Habitat SRL studiaza impreuna cu avocatii ce ii reprezinta situatia creata in vederea adoptarii celei mai bune decizii pentru toate partile implicate si in interesul clientilor companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here