De Sun Friday, GadgetWorld.ro daruieste copiilor din centrele de plasament

0
1094

Inca o data renuntam la negru si pornim o campanie cu reduceri semnificative la toata gama de gadgeturi, cadouri corporate, cadouri dama si barbati, pe care am intitulat-o, inca de anul trecut, pe cand lumea era afectata de negrul cauzat de „Colectiv”, Sun Friday. Campania va avea loc in perioada 21 – 30 noiembrie 2016.

Daca anul trecut 3% din incasarile GadgetWorld mergeau catre victimele din Colectiv, anul acesta ii vom bucura pe copiii de la centrele Sf. Nicolae, Pinocchio si Sf. Stefan, precum si din casutele familiale Bradut, Alexandra si Buburuza. Printre ei sunt si copii cu dizabilitati, sindrom Down sau autism, copii pentru care bucuria ia forma unei mangaieri sau a unei jucarii stralucitoare. Acesti copii au nevoie de ajutorul nostru si vom sprijini proiectul demarat de asociatia Fluens, “Un viitor mai sigur”.

Totodata, prin Sun Friday, deschidem sezonul NOVEMBER SUNNY DAYS, prin care le oferim copiilor institutionalizati un strop de lumina, de speranta si de bucurie. Pentru noi, scopul nu este doar sa vindem, ci sa si ajutam. Si cu cat ne ajutati, cu atat putem face mai mult pentru copiii care merita o sansa si un cadou de Craciun. Incepand de anul trecut, am initiat miscarea Sun Friday prin care, in fiecare an, vom indrepta o parte din vanzarile de la GadgetWorld.ro pentru diferite cauze sociale.

Am ales soarele pentru că este elementul primordial al vietii pe Pamant. Soarele inspira nu doar viata, cat si liniste, armonie, caldură. Soarele ne inspira să facem si multe lucruri bune.

Haideti sa schimbam ceva in bine. Sa incepem cu pasi mici, dar siguri, si sa facem din Romania o tara mai buna pentru copii, deoarece “Copiii sunt educati de faptele unui adult, nu de vorbele lui”, asa cum spunea Carl Gustav Jung.

Ne alaturam Asociatiei Fluens si campaniilor „Doneaza pentru copiii institutionalizati” si „Un viitor mai sigur” deoarece multi dintre ei doar viseaza la o familie. Noi le putem deveni un sprijin, astfel incat lipsa parintilor sa nu mai fie o povara atat de mare. Fii alaturi de GadgetWorld, magazin online de gadgeturi si cadouri, de Sun Friday si haideti sa ii sustinem pe cei abandonati sa aiba un viitor mai sigur, iar visele lor sa se transforme in realitate!

Iubirea schimba tot. Iubirea schimba mentalitati, iar Sun Friday va contribui pentru a oferi copiilor institutionalizati o bucurie de Craciun si poate un viitor mai bun.

Alatura-te nouă si impreuna, vom aduce lumina in sufletele celor care au nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here