De ce un semineu bioetanol este ideal pentru locuinta ta?

0
2337

Un semineu bioetanol este un semineu care nu necesita un cos pentru fum, care nu miroase si nu emana fum. Este un semineu cu rol dublu, care nu se bazeaza doar pe a emana caldura, ci ofera o atmosfera mult mai imbunatatita datorita designului aparte. Bioetanolul este o substanta lichida de origine biologica, care se obtine in urma fermentarii anumitor produse agricole precum graul, porumbul sau sfecla de zahar. Semineele care functioneaza pe baza de etanol emana flacara adevarata, dar au un design mult mai diferit fata de cele clasice. Acest tip de seminee moderne au forme spectaculoase si se potrivesc in locuinte amenajate in orice stil.

In imaginea prezentata mai sus, semineul reprezinta o solutie extrem de atractiva din punct de vedere estetic, dar si prietenoasa cu mediul incojurator. Pare a fi un element de decor, insa este un element foarte practic, functionand pe baza de etanol si oferind securitate maxima. Combina forme convexe și concave, care inspira naturalete si caldura. Corpul este incadrat de o rama subtire, in linii rotunde si fine. Poate fi montat cu usurinta in orice loc din locuinta, avand dimensiuni reduse si o forma atat de simpla.

Acest model de semineu bioetnol este doar un exemplu. Fiind disponibile in mai multe modele, culori si stiluri, aceste seminee moderne se pot incadra perfect in orice locuinta amenajata cu stil. Nu doar ca sunt foarte practice, ci au o serie de avantaje. In primul rand nu emana fum. Din acest motiv nu este necesar un cos si nu trebuie amplasat strict intr-o anumita zona. Sunt curate, nu emana mirosuri neplacute si pot fi o adevarata placere pentru orice camin. In al doilea rand, nu ocupa mult spatiu, iar un alt beneficiu este constituit de faptul ca sunt disponibile in mai multe variante: cu montare pe perete, mobile sau tip prtal, fiecare varianta avand propriile avantaje.

O alta caracteristica importanta a acestui tip de seminee moderne este modul de montare. Sunt usor de instalat, fiind prevazute cu suporti, si necesita, cel mult, realizarea unor orificii. Prin urmare, timpul de instalare este cat se poate de scurt, nefiind necesare utilizarea anumitor echipamente speciale sau a unui personal specializat. In ceea ce priveste mententa lor, putem spune ca este foarte facila. Trebuie curatate doar din cand in cand cu apa.

Semineele fara horn sunt o tehnologie de ultima generatie, care aduc o serie de avantaje, practice si estetice. Pot fi asociate cu usurinta cu diverse obiecte decorative, sunt adaptabile oricarui spatiu si sunt preferatele  arhitectilor.

 

 

 

 

Semineu bioetanol CUBICO

Sursa foto: https://www.idashop.ro/semineu-bioetanol-cubico-xt.html

Orice incapere in care va fi montat un astfel de semineu bioetanol va avea un aspect mai spectaculos. Calitatea, confortul, stilul modern si nota de eleganta a fiecarui model vor amplifica decorul incaperii. Prin urmare, semineul cu bioetanol este cea mai buna alegerea cand vine vorba despre sistemul de incalzire dintr-o incapere eleganta. Daca ar fi sa asociem semineele cu bioetanol cu un singur cuvant, acela ar fi superlativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here