De ce tabla magnetica nu trebuie sa lipseasca din nici un birou

0
1742

De-a lungul timpului, tablele albe de prezentare au devenit nelipsite din orice birou. Datorita dimensiunilor lor diferite, aceste table ajuta elevii sau colegii de birou sa lucreze impreuna mai usor in cadrul diferitelor activitati, astfel incat acestia sa gaseasca  solutii pe care nu ar le-ar putea descoperi daca ar lucra individual. Colaborarea este esentiala pentru orice business de succes si de aceea tablele de prezentare pentru birouri, in special tablele magnetice, sunt un instrument versatil care poate fi folosit pentru a ajuta la generarea si prezentarea ideilor.

Functionalitatea tablelor magnetice

Functionalitatea este o componenta cheie atunci cand se proiecteaza un spatiu de birouri. O tabla magnetica este foarte versatila, deoarece poate fi utilizata pentru o varietate de functii diferite in cadrul unui birou. Tablele magnetice pot fi folosite ca un spatiu de afisaj al hartiilor importante, un fel de avizier, permitand angajatilor sa lipeasca cu ajutorul magnetilor orice fel de foi de calcul, lucrari de arta sau note. Cu ajutorul unei table magnetice nu ai nevoie sa prinzi actele importante in pioneze, care lasa urme si gauri inestetice pe pagini.

Tablele magnetice au functie dubla: functioneaza atat ca un panou, cat si ca o tabla de scris. Astfel de table confera posibilitatea de a folosi o varietate de stiluri de invatare, prin amestecarea textului cu cifrele si grafica. Acest lucru duce la cresterea creativitatii la locul de munca. Totodata, tabla magnetica poate fi utilizata ca punct central pentru discutii intr-un birou.

Rezistenta tablelor magnetice

Tablele magnetice reprezinta un produs premium care va da valoare oricarui birou. Acestea sunt fabricate din sticla securizata, care este de patru ori mai puternica decat sticla obisnuita, ceea ce elimina riscurile de a ceda in urma unor lovituri. Suprafetele din sticla, in special cele din sticla securizata, sunt foarte rezistente la zgarieturi. In plus, tablele magnetice sunt fabricate din materiale de inalta calitate, rezultand un produs premium, durabil si sigur pentru orice loc de munca.

Se curata impecabil putand fi utilizate in mod repetat

Daca o tabla de scris este de calitate slaba, aceasta va pastra urme. Adica suprafata ei nu se va sterge complet, lasand urme si pete care fac ca tabla sa para murdara sau scrisul sa fie greu de descifrat. Tablele traditionale pot avea suprafete poroase care sa permita ca cerneala sa se imprime. De aceea suprafetele din sticla sunt o alegere mai buna. Sticla este o suprafata neteda, ceea ce inseamna ca este usor de sters dupa fiecare sesiune de brainstorming.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here