De ce sa inchiriezi o hala dintr-un parc industrial?

0
1066

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/c_4eaGRDSVU

Sectorul industrial este unul dintre cele mai importante, in Romania, motiv pentru care exista numeroase centre si noduri industriale, in care sunt prezente companii cu diverse domenii de activitate. Acestea sunt, de obicei, concentrate intr-o singura zona dintr-o regiune si poarta numele de parc industrial.

Parcuri industriale pot fi gasite in aproape orice oras cu o industrie dezvoltata, astfel ca indiferent ca se doreste o inchiriere hala Timisoara, fie intr-un oras mai mic, cum ar fi Pitesti, de exemplu, antreprenorii vor gasi un spatiu care sa le indeplineasca nevoile si cerintele, construite la standarde europene.

Ce facilitati ofera un parc industrial?

Parcul industrial este format din mai multe cladiri industriale, hale si depozite, cu spatii destinate si pentru amenajarea de birouri, astfel incat intreaga activitate a unei companii sa se poata desfasura intr-un singur loc. In plus, aceste spatii industrial au diferite suprafete si vin cu diverse facilitati, pentru a se potrivi in orice tip de activitate.

In ultimii ani s-a pus foarte mare accent pe dezvoltarea unor astfel de parcuri industriale, ca urmare a cererii in continua crestere. De asemenea, s-au folosit materiale de cea mai buna calitate si au fost respectate toate standardele de siguranta, spatiile dispunand de toate autorizatiile necesare, inclusiv ISU.

Astfel ca existenta sprinklerelor, o podea din beton care sa suporte o greutate mare, geamuri dotate cu functia de defumare si accesul la o retea electrica de 120 kW, sunt numai unele dintre cele mai importante caracteristici ale unui spatiul industrial. Acestora li se mai pot adauga platforme si rampe pentru incarcarea si descarcarea tirurilor, poarta de acces speciala pentru camioane, precum si spatii administrative, cu vestiare, grupuri sanitare, loc de luat masa.

Cei care sunt in plin proces de cautare pentru inchiriere hala Bucuresti au posibilitatea de a alege chiar din mai multe parcuri industriale, deoarece Capitala este unul dintre cele mai importante puncte industriale ale tarii.

Datorita ofertei variate si numeroase de hale industriale de inchiriat, cu siguranta orice activitate isi va gasi spatiul potrivit specificului si nevoilor sale, care sa contribuie la dezvoltarea organica a companiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here