De ce barbatii sunt atat de atrasi de damele de companie?

0
2100

Damele de companie intotdeauna au fost pasiunea barbatilor, inca din secolul al XVII-lea. De la cutezatoarele regilor si domnitorilor, pana la muzele celebrilor pictori sau muzicieni, acestea au starnit sentimente profunde in inimile barbatilor. Nici acum aceste lucruri nu s-au schimbat, cu toate ca damele de companie nu sunt vazute cu ochi buni de majoritatea persoanelor.

 

De regula, pentru a deveni dame de companie acestea trebuie sa aiba un fizic placut, sa aiba atitudine si sa fie capabila de multa seductie. Dragi domni, ati fi surprinsi sa aflati ca nu toate damele de companie sunt ingerii Victoria’s Secret. De cele mai multe ori, aspectul fizic, desi important, nu troneaza in fata atitudinii si a stilului personal, multe dintre ele reusind chiar sa mentina relatii indelungate cu domnii de diferite varste si devenind amante personale.

 

 

De ce sa apelezi la o dama de companie?

 

In primul rand, este mereu disponibila, bine dispusa si zambitoare. Indiferent de problemele personale pe care le are, atunci cand este la “datorie” stie sa se detaseze de viata personala si sa iti transforme pozitiv starea de spirit.

 

Nu pune niciodata intrebari. Diferenta dintre o amanta si o dama de companie este ca cea din urma nu este interesata de ce ai facut ieri, cu cine ti-ai cheltuit banii si care sunt planurile tale de viitor. Ba chiar nu o deranjeaza daca sotia sau prietena te suna atunci cand ai o intalnire cu ea.

 

Nu o intereseaza statutul tau social, daca si cate conturi ai in banca, ce masina conduci sau unde stai. Atat timp cat isi primeste onorariul, clientul ei poate fi oricine.

 

Considera ca iubirea nu este pentru ea, deci nu te va bate la cap sa o iei de sotie. Desi nu are obligatii emotionale fata de nimeni, asta nu inseamna ca nu crede in dragostea adevarata ci, mai degraba, este convinsa ca nu va intalni un barbat care sa o satisfaca pe toate planurile. Totodata, nu este dispusa sa dezvolte relatii amoroase pentru ca este constienta ca un barbat “normal” nu ar accepta modul ei de viata.

 

O dama de companie nu are inhibitii. Prin urmare, nu spune niciodata “nu”, indiferent ce I s-ar cere. Cu cat este mai dezinvolta si intra in tot felul de jocuri de seductie, cu atat ii creste si onorariul.

 

O dama de companie isi ingrijeste trupul cu mare atentie. De la tratamente de intretinere corporala, la creme alese cu atentie, la lenjerie intima si la alte tinute, o dama de companie aproape ca-si “glorifica” propriul trup. Ea nu-si permite sa apara altfel decat isi doreste clientul, iar intretinerea corporala este, aproape, al doilea ei job pe langa satisfacerea barbatului.

 

Iti va da impresia ca se daruieste total. O profesionista in sexualitate se daruieste total in timpul intalnirilor cu clientii. O dama de companie cu experienta este capabila sa-si faca fiecare client sa aiba senzatia ca ea ii apartine in totalitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here