Daruieste Speranta! Bal de Caritate

0
781

Asociatia Pakiv Romania va organiza, marti, 20 decembrie 2011, in cadrul campaniei ”Fii darnic de Craciun!” un bal de caritate cu titlul ”Daruieste Speranta!”. Evenimentul va avea loc la Hotel Cetate, incepand cu ora 19.00, si are ca scop strangerea de fonduri pentru a ajuta o familie aflata intr-o situatie foarte dificila.

Patru copiii lupta in fiecare zi cu viata, dupa ce un destin necrutator le-a rapit mama. Mos Craciun nu a mai trecut pragul casei lor de multi ani. Cei mici stiu ca Mos Craciun nu poate ajunge la ei pentru ca afara nu a nins si sania Mosului nu poate aluneca. Daca ar fi sa vina Mos Craciun, copiii nici nu stiu ce sa ii ceara. Cei mari stiu ca darurile lor sunt mancarea din fiecare zi, haine, carti pentru scoala si speranta bunicii ca vor veni si vremuri mai bune.
Andrei  (16 ani), Bogdan (12 ani), Lorena  (10 ani) si Florin (8 ani) cresc in grija unei bunici devotate, hotarata sa ii ajute sa razbata cu orice pret. Margareta Bone (55 ani) trebuie sa ingrijeasca singura, cu putini bani (deocamdata doar ajutorul sau social), pe cei patru nepoti care se bazeaza doar pe ea. Locuiesc impreuna intr-o casa veche cu o singura camera in care dorm toti cinci si unde cei mici isi fac temele. Bunica a improvizat o ”bucatarie” lipita de casa, din scanduri, printre care vezi afara. Acolo le pregateste nepotilor, in fiecare zi, mancare.
Bunica Margareta, careia copilasii ii spun ”mama”, se lupta sa le asigure mancarea zilnica, lemnele cu care gateste si face cald in singura incapere a casei. Sprijinul ei ar trebui sa fie Andrei, dar baiatul sufera de o afectiune cardiaca si nu o poate ajuta.
Bunica Margareta este insa o luptatoare care nu se da invinsa. Cauta de lucru cu ziua, se zbate ca nepotii cei mai mici sa mearga la scoala, crezand cu tarie ca astfel va face o investitie sigura in viitorul lor.
Asociatia Pakiv Romania doreste sa aduca acest caz in atentia autoritatiilor, a mediului de afaceri, a institutiilor media si a organizatiilor nonguvernamentale. Dorim ca acesti copiii sa primeasca un sprijin ca sa le aduca din nou speranta in suflete.
Pe termen scurt, aceasta familie greu incercata de soarta are nevoie de un stoc de lemne care sa asigure familiei incalzirea locuintei, provizii de alimente neperisabile, imbracaminte si incaltaminte adecvata sezonului, schimbarea sobei cu care se face incalzirea camerei in care doarme femeia impreuna cu cei patru nepoti ai sai pentru ca viata lor sa nu mai fie in pericol.
Balul de caritate ”Daruieste Speranta!” va cuprinde un program artistic diversificat, precum si proiectia video a cazului familiei Margaretei Bone.
Persoanele care doresc sa sprijine aceasta familie pot dona bunuri la sediul Asociatiei Pakiv Romania, din Alba Iulia, B-dul Republicii, nr. 40 sau in contul Asociatiei Pakiv Romania, RO35BPOS01006778758RON03, deschis la Banc Post Alba Iulia, CUI 18115500.
Partenerii care sustin Asociatia Pakiv Romania in organizarea acestui eveniment sunt Sebastian Stan si Magic Orchestra, Ansamblul Augustin Bena, Asociatia Divers, Alba Tv, Ziarul Unirea, Pro TV, Ardeleanul FM, Albaiulianul si Radio Pakiv Romania.
Va asteptam sa participati alaturi de noi la acest eveniment!

Gruia Ioan Bumbu
Presedinte Asociatia Pakiv Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here