Daniel Stefănică, partner al bpv GRIGORESCU STEFANICA, se alătură ICC FraudNet

0
1935

Daniel Stefănică, partner al bpv GRIGORESCU STEFANICA, se alătură ICC FraudNet, cea mai importantă rețea globală de firme de avocatură, specializată în combaterea criminalității de afaceri.

Suntem mândri să anunțăm că partenerul societatii noastre, Daniel Ștefanica, s-a alăturat rețelei ICC FraudNet. Fondată în 2004 de Camera de Comerț Internațională (ICC) cu sediul la Paris, FraudNet funcționează sub auspiciile Departamentului de Criminalitate de Afaceri din cadrul ICC din Londra și este o rețea internațională care grupează avocați independenți de top din fiecare țară,  specializați în recuperarea activelor. Calitatea de membru al ICC Fraudnet se obține doar prin invitație, iar Daniel și firma noastră sunt primii membri români ai rețelei.

Suntem onorați că am fost invitați să ne alăturăm rețelei exclusive a ICC FraudNet. Este o confirmare a muncii depuse și a reputației construite de echipa noastră atât în România cât și pe plan internațional. Suntem nerăbdători să utilizăm expertiza de vârf a rețelei în lupta împotriva marilor fraude, în beneficiul clienților noștri și al autorităților din România.” a spus Daniel Ștefanică. „ICC Fraudnet oferă clientilor nostri platforma necesară pentru a urmări și a recupera rejudicii suferite din criminalitate economică în fiecare colț al lumii. Baza de cunoștințe și amprenta globală a rețelei se potrivește foarte bine cu practica noastră existentă, în special cand vine vorba de serviciile cu privire la infracțiuni informatice, evaziune fiscală și fraudarea serviciilor financiar-bancare„, adaugă Cătălin Grigorescu, partener coordonator al bpv GRIGORESCU STEFANICA.

ICC FraudNet include membri de pe toate continentele și din marile economii ale lumii, inclusiv paradisuri offshore, care au legi privind secretul bancar și instituții complexe, prin intermediul cărora sunt adesea ascunse veniturile din fraude. De la crearea rețelei, membrii ICC FraudNet au recuperat miliarde de dolari pentru victimele unora dintre cele mai mari și mai sofisticate fraude la nivel mondial care au implicat asigurări, mărfuri, servicii financiare, mare corupție sau insolvență ori faliment.

ICC FraudNet este recunoscuta de Chambers Global ca fiind liderul mondial al retelelor de recuperare a activelor.

 

 

Contact:

 

Daniel Stefanica, Partner

Email:   [email protected]

 

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ

Phone:  +40 21 264 16 50

Web:    www.bpv-grigorescu.com

 

***

Despre bpv Grigorescu Ștefănică            

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocațură de afaceri cu o ofertă completă de servicii. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru focusul în domeniul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică este menționată constant printre firmele de avocatură recomandate de către cele mai importante publicații internaționale de specialitate: Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax.

bpv Grigorescu Ștefănică este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Praga și Viena.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here