Daniel Olăeru, noul director național de vânzări al Policolor

0
1217

București, 21 mai 2019. Policolor anunță schimbări în top managementul companiei, în poziția de director național de vânzări Consumer Market fiind numit Daniel Olăeru. Cu o experiență de aproape 20 de ani în industria FMCG și nouă ani în domeniul vopselelor decorative, acesta va coordona pentru Policolor operațiunile de vânzări de pe piața DIY din România.

Daniel Olăeru se alatura de luna aceasta echipei de management a Policolor-Orgachim, ultima sa funcție fiind cea de National Key Account Manager la o alta companie din domeniu.

„Vreau să construiesc o echipă de campioni, pentru că o companie precum Policolor, care își desfășoară activitatea din 1965, merită acest lucru. Mai mult, este un an de sărbătoare, în care SPOR împlinește 20 de ani, deci nimic mai potrivit. Știu că putem face asta și sunt gata pentru o nouă provocare”, spune noul director.

Absolvent al Universității Politehnice din București și al Facultății de Marketing din cadrul Universității Spiru Haret, Daniel Olăeru și-a format întreaga experiență profesională în domeniul Sales&Trade, unde a și activat timp de aproape 30 de ani, ocupând preponderent poziții de conducere.

 

Despre Policolor

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. Compania dispune în prezent de o reţea de 10 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană. Mai multe informaţii pe: www.policolor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here