A II-a ediție a Conferinţei anuale FOCUS BUCUREŞTI

0
1127

Va avea loc în Aula Carol I de la etajul II al Palatului CCIB din Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3. Ediția din acest an este dedicată infrastructurii de transport – provocări și soluții inteligente.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, reunește reprezentanți ai comunității de afaceri a Capitalei, precum și oficiali din administrația centrală și locală, pentru a clarifica problemele apărute în relația autorități – mediul de afaceri și pentru a identifica soluții și bune practici menite să transforme Bucureștiul într-o metropolă modernă a business-ului românesc.

 

La evenimentul deschis și moderat de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele CCIB, sunt invitați: Sorin Chiriță, City Manager București; Daniel Florea, primarul sectorului 5; Alexandru Ioan Șerbănescu, purtator de cuvânt, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere; Aura Răducu, director, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov; Raluca Badau, Principal Banker, Infra Europe, Banca Europeană pentru Reconstrucție Și Dezvoltare (BERD), Bogdan Vulpe, Business Development Manager, TPARK.

 

FOCUS BUCUREȘTI reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea activității Camerei bucureștene, al carei scop declarat este acela de a oferi o platformă de afaceri și de dezbateri practice și propuneri, menite să contribuie la modernizarea legislației de afaceri și a mediului de business în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here