Dan Puică este noul CEO BestJobs

0
1569

 

București, 13 martie 2019.BestJobs anunță numirealui Dan Puică în poziția de Chief Executive Officer, având mandatul de a gestiona planurile de dezvoltare ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung. Noul CEO este primu lexecutiv care preia conducerea platformei de recrutare de la CălinFusu, care a fondat BestJobsîn 2001 și a condus operațiunile timp de 18 ani.

Cu o activitate începută în domeniul financiar, în cadrul KPMG România, Dan Puică a ocupat mai multe poziții de management în  companiiromânești și internaționale. În ultimiipatru ani a făcutparte din Grupul OLX, grup căruia s-a alăturat din pozitia de Finance Manager și unde ulterior a făcut pasul spre rolul de Business Management al categoriei de Imobiliare.

„Mă bucurcă am reușit să fac un pas lateral și să las cârma Best Jobs pe mâini bune. Am avut 500 de aplicanți la anunțul de recrutare publicat pe Bestjobs pentru această poziție, 25 de interviuri inițiale și 5 interviuri cu finaliștii. Dar mai important decât aceste cifre, cred că Dan este pur și simplu un CEO mai bun decât mine și sunt sigur că atât angajatorii, cât și candidații vor avea confirmare în perioada următoare”, declarăCălinFusu.

CălinFusuva continua săocupepoziția de membruînconsiliul director BestJobs, urmândsăsprijineîncontinuaredezvoltareacompaniei.

„Oportunitatea de a prelua un business precum BestJobsși de a-l remodelapentru a servicelmai bine cliențiinoștriestepentru mine nu doar o provocare, ci mai ales o șansăunică de a construilucrurifainealături de o echipăfaină. BestJobs se aflăîntr-o pozițieidealăpentrucreștereșiinovație – are toatecapabilitățileșiresurseleuneimaricompanii, însăestesuficient de agilăîncâtsăpermităflexibilitateaînmodulîn care ne servimclienții”, aafirmat Dan Puică.

 

 

DespreBestJobs

BestJobseste una dintrecelemaiimportanteplatforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 18 ani îndomeniu, BestJobs a fostimplicatăîntransformareașiinovareaindustriei de recrutare online șiintegreazăastăzitehnologiidigitale de ultimăgenerațiepentruaofericelemaieficientesoluții de angajare. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesionișticonectați la piațamunciișipeste 25.000 de joburi active înorice moment, atâtînțară, câtșiînstrăinătate, BestJobscreeazăconexiuniîntretoțicei care vorsăgăsească un job mai bun șiangajatorii care cautănoitalente. Recent, portalul de recrutare online a lansatserviciul de recrutarepentruperioadescurte, prin care utilizatorii au posibilitateasăexperimentezemaimultejoburișisă nu maidepindă de un program fix de lucru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here