Dan Diaconescu: Procurorii DNA incearca rascolirea unui nou dosar din 2008

0
650
dd

ddPatronul OTV, Dan Diaconescu, a venit din nou, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, el declarand ca procurorii incearca „rascolirea” unui nou dosar din 2008, sustinand ca in acest caz este vorba despre un denuntator care a fost si el anchetat, fara a oferi alte detalii.

 Dan Diaconescu s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) insotit de aparatorii sai, el spunand la intrarea in sediul institutiei ca nu stie ce au de gand procurorii si ca exista riscul de a fi din nou arestat.

Patronul OTV a aratat, in mod ironic, ca sunt suficiente „inca doua-trei arestari de-astea” si va avea asigurata Presedintia Romaniei din primul tur la viitoarele alegeri.

Diaconescu a mai spus ca, in opinia sa, cei care ar dori arestarea sa sunt Radu Berceanu, Adriean Videanu, precizand ca nu il exclude in acest sens nici pe Emil Boc.

El a adaugat ca are informatii ca toti procurorii anticoruptie lucreaza la dosarul sau.

Patronul OTV a fost si vineri la DNA, pentru a da o declaratie in legatura cu ultima acuzatie de santaj si amenintare, dupa ce i s-ar fi cerut o suta de mii de euro omului de afaceri Paul Petru tardea, fapta in care ar fi implicat si fostul director al publicatiei Atac la persoana Mihai Ghezea. Ultima acuzatie i-a fost adusa joi la cunostinta lui Dan Diaconescu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here