Cushman & Wakefield Echinox își mărește departamentul industrial prin recrutarea Anamariei Tihu, specialist cu peste 10 ani de experiență în vânzări

0
1325

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează departamentul industrial prin recrutarea Anamariei Tihu, specialist cu o experiență de peste 10 ani în vânzări. Anamaria va ocupa poziția de Senior Consultant și se va ocupa de intermedierea închirierii de spații logistice și de depozitare, dar și de dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei.

Anamaria Tihu, Senior Consultant, Industrial Agency – Cushman & Wakefield Echinox: „După 10 ani de vânzări în domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa în domeniul consultanței imobiliare și am încredere că experiența mea de până acum mă va ajuta să performez și în noua direcție aleasă.”

Anamaria Tihu deține un master în „Sisteme Telematice pentru Transporturi”, la Universitatea Politehnică din București și a activat în ultimii 10 ani la compania DHL, ultima poziție ocupată fiind cea de Account Manager.

La DHL, Anamaria a parcurs toate etapele de dezvoltare și s-a concentrat pe menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți. Printre clienții cu care Anamaria a lucrat, se numără: Aqua Carpatica, Lukoil, Romatsa, Goodyear sau Alka.

Rodica Târcavu, Partner, Industrial Agency – Cushman & Wakefield Echinox: „Ne bucurăm să ne extindem echipa și să avem un nou membru cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor, pe un segment complementar logisticii. Piața este pe un trend dinamic și considerăm oportun să valorificăm acest context pozitiv.”

În ultimele 12 luni, departamentul industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzacții de închiriere de spații de depozitare cu o suprafață de 60.000 mp și gestionează în prezent negocieri pentru încă aproximativ 50.000 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here