Cum ştii că ai nevoie de un smartwatch bărbătesc? Principalele motive pentru a investi într-un asemenea gadget

0
1490

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tehnologie-timp-ora-telefon-mobil-518419/

Moda ceasurilor de mână nu a trecut, dar ceasul clasic s-a transformat în timp într-un smartwatch bărbătesc, un ceas inteligent care nu numai că este la modă din punct de vedere estetic, ci are o mare varietate de utilizări practice. Un smartwatch bărbătesc are numeroase funcţii care îi pot ajuta pe utilizatori în mai multe moduri, care îi ajută să fie la curent cu notificările telefonului smart chiar şi atunci când sunt într-o întâlnire sau conduc, avertizările fiind extrem de discrete. Cele mai noi modele de ceasuri smart oferă funcţionalităţi de ultimă generaţie, cum ar fi căutările vocale, urmărirea locaţiei prin GPS şi monitorizarea ritmului cardiac sau măsurarea nivelului de stress.

5 indicii că ai nevoie de un telefon smart bărbătesc

Cele mai importante indicii care trebuie să le dea de gândit bărbaţilor că au nevoie de un telefon smart bărbătesc şi nu de un simplu ceas sunt:

  • viaţa profesională activă. Bărbaţii care sunt în permanentă mişcare, care lucrează în vânzări şi merg cu maşina sau au întâlniri cu clienţii sau cu partenerii de afaceri au nevoie de un smartwatch. Verificarea notificărilor pe telefonul mobil în timpul unei întâlniri sau a condusului maşinii este extrem de neplăcută, de aceea smartwatch-urile, dispozitive elegante şi moderne dotate cu ecrane tactile permit navigarea facilă prin aplicaţii şi conectarea la internet pe toată perioada zilei.

Este important ca telefonul smart să fie compatibil cu ceasul smart ales din punct de vedere al sistemului de operare;

  • pasiunea pentru sport. Bărbaţii pasionaţi de sport au nevoie cu siguranţă de un ceas smart în arsenalul lor de echipamente şi accesorii sportive. Ceasul inteligent poate fi luat la antrenament sau la alergat fără a mai lua şi telefonul mobil, pentru că acesta îi va notifica în  timp real cine îi sună, ce mesaje sau notificări primesc. Smartwatch-ul este conectat la telefonul mobil datorită tehnologiei, care permite şi vizualizarea automată a rutei antrenamentului şi traseului selectat.

În plus, telefonul smart poate fi luat şi la o tură de cycling, la plimbare, pentru a şti câţi pași au făcut utilizatorii, câte ture au alergat şi cât au slăbit;

  • probleme cardiace. Un ceas smart nu ţine loc de un tensiometru, dar cu siguranţă poate monitoriza ritmul cardiac, astfel încât bărbaţii care suferă de probleme cardiace să ştie ce măsuri trebuie să ia în timp util, mai ales dacă suferă de hipertensiune. În plus, aceştia vor avea notificări legate de calitatea somnului, de relaxare sau nutriţie, pentru a duce o viaţă mai sănătoasă;
  • uitarea frecvenţă a telefonului acasă. Pentru bărbaţii care nu stau foarte bine la capitolul organizare, pentru cei care nu numai o dată, ci foarte frecvent îşi uită telefonul acasă, un smartwatch se va dovedi o investiţie deosebită, care ţine loc de telefon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here