Cum sa organizezi o cerere in casatorie in decembrie?

0
551

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/person-holding-name-letter-blocks-540528/

De cele mai multe ori, decizia de a petrece tot restul vietii alaturi de partenerul de cuplu se ia dupa o perioada in care cei doi s-au cunoscut in aproape toate situatiile si ipostazele. Adica, atunci cand si-au dat seama ca persoana respectiva este cea langa care isi doresc sa imbatraneasca.

Organizarea cererii in casatorie este un alt moment important intr-o relatie, chiar si pentru cazurile deosebite si mai rare, in care partenerii isi dau seama la scurt timp de cand au inceput relatia ca aceasta este viata pe care si-o doresc. De aceea, planificarea momentului este facuta cu mare atentie si, uneori, cu ajutorul unor complici.

De ce sa se adreseze cererea in casatorie in decembrie?

Luna decembrie este o luna magica, deoarece luminile si decoratiunile de Craciun transforma orice loc intr-unul de poveste. Astfel ca cererea in casatorie adresata in aceasta perioada din an va fi una memorabila, mai ales pentru cei care iubesc Craciunul si sarbatorile de iarna.

In plus, datorita efectului pe care il au toate pregatirile din preajma sarbatorilor, nici organizarea momentului cererii in casatorie nu va necesita prea multa bataie de cap. Important este ca partenera care va fi ceruta de sotie sa nu banuiasca nimic pentru ca surpriza sa fie una cu adevarat speciala.

De ce ar trebui sa se tina cont in organizarea cererii in casatorie?

Pentru ca cererea sa se desfasoare conform planului este important sa se aleaga momentul si locul potrivite pentru aceasta. De asemenea, nu poate lipsi unul dintre elementele esentiale, inelul de logodna. Pentru o cerere in casatorie iarna, in special daca este si zapada, un model elegant ales din gama de inele de logodna cu diamante este cel mai potrivit.

Fie ca este vorba despre o vacanta in doi sau cu prietenii, intr-o zona preferata a cuplului, sau cina de Craciun, la care este prezenta toata familia, momentul cererii va fi, cu siguranta, unul de neuitat pentru toti cei care participa la acesta. Totodata, astfel poate avea si cine sa faca fotografii sau chiar sa inregistreze momentul, pentru a ramane amintirea vie mult timp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here