Cum sa iti alegi corect armele pentru Airsoft?

0
1055

Exista mai multe tipuri de arme pentru Airsoft ce pot fi alese de pasionatii de acest joc. Pentru cei care se intreaba cum se pot alege aceste arme, sunt mai multi parametri de care trebuie sa se tina cont in momentul in care astfel de obiecte sunt cumparate dintr-un magazin airsoft. Piata este plina de modele diferite, insa nu toate armele sunt potrivite tuturor persoanelor. De asemenea, este foarte important sa se aleaga locul potrivit din care sa fie achizitionate armele.

Cele mai comune modele de arme airsoft

In magazine exista anumite categorii de arme airsoft ce pot fi folosite in functie de preferinte. Cumpararea armei de airsoft potrivite este cea mai importanta parte din succesul in sportul acesta sunt anumiti profesionisti care cred ca o arma lunga este foarte importanta, in timp ce alte persoane cred ca pistoalele si grenadele sunt mai mult decat suficiente. Inainte de a alege o arma airsoft, cumparatorii ar trebui sa stie ca exista urmaotarele categorii de arme:

  1. pusti cu luneta;
  2. pusti pentru asalt;
  3. mitraliere;
  4. pusti de tipul SMG;
  5. pistoale;
  6. grenade.

Cum functioneaza pistolul cu arc pentru airsoft?

Pistolul original pentru airsoft are arc si este de obicei un produs foarte fiabil, care ofera o putere decenta, pentru orice foc. Este un pistol foarte simplu si are un design perfect, dar si o constructie optima. Este super solid si este o alegere perfecta in ceea ce priveste costurile. De asemenea, acest pistol reprezinta o solutie foarte populara si pentru incepatori. Cu toate acestea, comparativ cu modelele electrice si cu gaz, acesta nu are caracteristici de tragere automate.

Pistol cu gaz pentru airsoft

Pistoalele cu gaz folosite in acest sport sunt disponibile in modele variate. Cel mai des intalnite sunt cele care contin propan, dioxid de carbon sau chiar gaz si care sunt impartite in doua categorii de baza – GBB si GNB fara recul. Armele acestea utilizeaza de cele mai multe ori gaz comprimat sau CO2 comprimat pentru ca bila sa fie propulsata. In cele mai multe cazuri pistoalele care functioneaza cu gaz sunt similare cu cele reale si sunt facute de obicei din metal pentru a se obtine o rezistenta foarte buna si un efect de recul realist. Sunt recomandate pentru jucatorii intermediari sau pentru experti si sunt ceva mai scumpe comparativ cu modelele cu arc.

Pistoale electrice pentru airsoft

Aceste variante electrice seamana cel mai bine cu modelele reale. Un mare avantaj al lor este faptul ca poate sa traga automat. Puterea de tragere a acestor modele este mult mai mica in comparatie cu variantele pe gaz, insa pentru multi incepatori acesta este motivul care determina alegerea pentru ca le considera mai sigure pentru a invata pe ele. De asemenea, sunt si mult mai usor de utilizat ceea ce reprezinta un alt avantaj important de luat in calcul.

Tinand cont de aceste informatii este acum mult mai usor sa se aleaga armele pentru airsoft potrivite, tinand cont de tipul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here